Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3202 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   12 Haziran 2023 - 09:01

SU SORUNU YAŞANMAMASI İÇİN YENİ KUYULAR AÇIYORUZ

Büyüt
Küçült
SU SORUNU YAŞANMAMASI İÇİN YENİ KUYULAR
ŞENLİKOĞLU; “SU AKIMINI GÜÇLENDİRİYORUZ”

Giresun Belediyesi, her geçen gün şehir nüfusunun artmasına paralel olarak ihtiyaç duyulan suyu temin etmek ve gelecekte artan nüfus için de tedbir amacıyla yeni su kuyularını devreye alıyor.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Çaykara Mahallesi Etbaşoğlu mevkiinde 40 metre derinliğinde yeni içme suyu kuyusu açılarak şehrin su akımı güçlendirildi.

Yeni açılan su kuyusundan sonuçlar alındıktan sonra kuyunun devreye alınarak şehir şebekesine bağlantısının yapılacağı bildirildi.

Yaşanan küresel ısınmanın yaratacağı kuraklığın içme suyu sıkıntısına neden olabileceği öngörüsüyle açılan su kuyusunun saatte 180 ton su sağlayacağı açıklandı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, su konusunda şehrin geleceğini korumak için çalışmaları sürdürdüklerini belirterek: “Şehrimizde 23 adet su kuyumuz mevcut. Giresun’umuzda nüfus ve diğer nedenlerle artan içme suyu talebini karşılamak amacıyla önemli çalışmalar yürütüyoruz. Yeni içme suyu kaynakları bulmak için yaptığımız çalışmalar büyük maliyetlerle gerçekleşmektedir. İsteğimiz hemşehrilerimizden içme suyumuzu israf etmemeleri. Geleceğimizin dünyası için herkes ihtiyacı kadar su kullanmaya özen göstermelidir.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir