Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8872 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   26 Ağustos 2011 - 09:50

Tirebolu Kuzgun Köyü İftarı Açık Havada Yapıldı

Büyüt
Küçült
Tirebolu Kuzgun Köyü  İftarı Açık Havada
Tirebolu Kuzgun Köyü Derneği her yıl İstanbul’da yaptığı geleneksel iftarı bu yıl Ramazan ayının fındık mevsime denk gelmesi sebebiyle köyde yaptı. 25 Ağustos Perşembe günü Kuzgun Köyü Kahve Yanı Mevkiinde açık havada yapılan iftara katılım yoğundu.

Tirebolu Kuzgun Köyü  İftarı Açık Havada Yapıldı 

Tirebolu Kuzgun Köyü  Derneği her yıl İstanbul’da yaptığı geleneksel iftarı  bu yıl Ramazan ayının fındık mevsime denk gelmesi sebebiyle köyde yaptı. 25 Ağustos Perşembe günü Kuzgun Köyü Kahve Yanı Mevkiinde açık havada yapılan iftara katılım yoğundu.  

Kuzgun Köyü Derneği ve köy muhtarlığının ortak organizasyonu ile yapılan iftar sonrası  ilk sözü Kuzgun Köyü Derneği Başkanı Mustafa Ramazan aldı. Mustafa Ramazan yaptığı konuşmada “daha önceleri İstanbul’da yaptığımız iftarı bu yıl köyümüzde yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. İftarımıza katılan başta Kaymakamımız Sayın Günhan Yazar olmak üzere katılan tüm seçkin konuklarımıza ve siz değerli hemşerilerime teşekkür etmek üzerime bir borçtur. Kolay zannedilen bu organizasyonda emeği geçen başta imamımız Ali Erken olmak üzere, muhtarımız Sedat Gündüz’e, aşçımız Veysel Kuş’a, bize kahvesini ve lokantasını açan Gökhan Gündüz’e ve burayı düzenleyen gençlerimize ve katıldığınız, bize bu şerefi bahsettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Sizler katılarak gecemize bir değer kattınız, şayet yeterli katılım olmasaydı bunun hiçbir değeri olmazdı” dedi. 

Daha sonra konuşan Muhtar Sedat Gündüz ise katılımcılara ve organizasyonu yapan derneğe ve emeği geçenlere teşekkür ettikten sonra böyle bir günde davetimize icabet ettiğiniz için siz değerli hemşerilerime, muhtar arkadaşlarıma ve Kaymakamımız Sayın Günhan Yazar ve bürokratlarımıza ve siyasetçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.  

İftarda kısa bir selamlama konuşması yapan Tirebolu Kaymakamı Günhan Yazar ise ”Bu organizasyonu yapan başkanımız ve muhtarımızı tebrik ediyorum. Hepinize hayırlı iftar diliyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Aranızda bulunmaktan büyük bir memnuniyet duydum” dedi. 

İftar sonrası akşam namazı için Sahil Camiine gidildi. Akşamla yatsı arası Doğankent Müftüsü Recep Şahan ramazanın mana ve ehemmiyeti ve yaklaşan ramazan bayramı hakkında bilgilendirici bir konuşma yaptı. 

İftara başta Tirebolu Kaymakamı Günhan Yazar olmak üzere Garnizon Komutanı Süleyman Türkmen, Cumhuriyet Savcısı İlkay Gürtekin, Emniyet Müdürü Dursun Şenel, Tarım Müdürü Abdülkadir Şahin, Doğankent Müftüsü Recep Şahan, Gaziosmanpaşa Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Olgun, Konya DSİ 4. Bölge Müdürlüğü Yeraltı Suları Şube Müdürü Kemal Olgun, Tirebolu Ak Parti Eski İlçe Başkanı Hüseyin Dost, İl Genel Meclis Üyesi Murat Aslan, TİRDEF Kurucusu Yahya İpek, Ziraat Odası Başkanı Erim Yaman, Kuskunlu Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, Yenidoğan Giresunlular Derneği Başkan Yardımcısı Nail Yılmaz, TEDAŞ Şefi Lokman Göral, Veteriner Hekim Mehmet Uzun, Ortacami Muhtarı Yahya Albayrak, Civil Muhtarı Hayrettin Küçük, Düzköy Muhtarı Emin Aydın, Doğancı Muhtarı Ayhan Acar, Yalç Muhtarı Yusuf Davut, Yukarı Ortacami Muhtarı Nurettin Orman, Belen Muhtarı Murat Somuncu, Kuskunlu Muhtarı Dursun Üstün, Ede Muhtarı İbrahim Kılıçaslan, Balçık Belen Muhtarı Mustafa Kirman, Dokuzkonak Muhtarı Hasan Efe, Ketençukur Muhtarı Ahmet Padar, derneğimiz eski başkanları Ali Kamat, İbrahim Balcıoğlu, Alipaşa Kamat, eski muhtarlardan Ali Kamat, köyümüz imamları Fikri Ramazan, Ali Erken ile seçkin davetliler ve köyümüz halkı katıldı.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir