Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3301 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   15 Mart 2023 - 11:41

TÜGVA Bulancak Ramazan ayı çalışmalarına başladı

Büyüt
Küçült
TÜGVA Bulancak Ramazan ayı çalışmalarına

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği, Ramazan ayı öncesinde Ramazan Yardımı çalışmalarına başladı. Çalışan Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yürütülecek olan Ramazan Yardımı bu yıl üç paket seçeneği ile dağıtılacak.

Göktekin “Gençlerimizde paylaşma duygusunu geliştireceğiz”

TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin tarafından yapılan açıklamada “Malum yüzyılın afetinin yaşadığımız şu günlerde bugün her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. İlçemize misafir olarak gelen afetzede kardeşlerimiz ve yetimlerimiz başta olmak üzere ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahiplerine karınca kararınca ulaşma gayreti içerisindeyiz. Bu zor günlerin de gölgesinde Ramazan’a ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. TÜGVA Gençliği olarak gençlere paylaşma duygusunu kazandırma, zor günlerde birbirimize sahip çıkma anlamında gençlerimizle böyle bir çalışma izleyeceğiz inşallah. Gençlerimizle aramızda toplayacağımız cüzi katkılar ile yine gençlerimizle birlikte 100 adet ekmek markası, günlük taze kırmızı/beyaz et paketi, dezavantajlı durumda olan çocuklarımız için bayram harçlığı olmak üzere üç başlık altında ayırarak ulaştıracağız. Merhamet ayı olan Ramazan ayını en güzel şekilde değerlendirerek gençlerimize şefkat, merhamet ve paylaşma duygularını kazandırmaya gayret edeceğiz inşallah.

Katkı sağlamak isteyen vatandaşlarımız bizlere 05418848228 numaralı Çağrı hattımıza ulaşarak bilgi alabilirler, hesap numaralarımıza bağışlarını yapabileceklerdir. Ben şimdiden tüm hemşehrilerimizin ve gençlerimizin Mübarek Ramazan aylarını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir