Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7181 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   07 Haziran 2021 - 16:06

TÜGVA Bulancak Yaz Okulları 5 farklı okulda açılacak

Büyüt
Küçült
TÜGVA Bulancak Yaz Okulları 5 farklı okulda

 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği her yaz olduğu gibi bu yaz tatilinde de Yaz Okulu Çalışmalarına başladı.  3. Sınıftan 8. Sınıf ve mezunlarına kadar öğrenci alımı yapmakta olan TÜGVA Yaz Okulları aynı şekilde öğretici hoca alımları da yapmaktadır.

TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin “TÜGVA Ortaokul Yaz Okulunda yapılacak olan etkinliklerle çocuklarımız; temel dini bilgileri öğrenip, Peygamber Efendimiz ’in (s.a.v.) hayatından beslenecek, Esma-ül Hüsna Ezberleri yapacak, Kur’an-ı Kerim’i güzel okuyacak, Bilgi Yarışmalarında hediyeler kazanacak, spor faaliyetleri ile zinde kalacak, gezi faaliyetleri ile kültürel bilinç kazanacak, zeka ve akıl oyunları oynayacak ve kitap okuma saatinde bilgi birikimlerini artıracaklardır. Kısacası çocuklarımız TÜGVA Yaz Okulunda, hem öğrenecekleri hem de eğlenecekleri bir ortama sahip olacaktır. Dedi.

Toplamda 4 hafta sürecek yaz okulu tamamen ücretsiz olacağını kaydeden Göktekin “Öğrenciler, alanlarında uzman eğitmenler eşliğinde; satranç, futbol, oryantiring, mangala ve bisiklet turu gibi sportif aktivitelerin yanında Kur’an-ı Kerim dersi, ahlak eğitimi, akaid eğitimi, hadis ve siyer dersleriyle oldukça keyifli bir yaz geçireceklerdir.” Dedi. 2021 TÜGVA Yaz Okulları Güzelyalı Mahallesi – Güzelyalı İlkokulu, Sanayi Mahallesi – İstiklal İlkokulu, Bahçelievler Mahallesi – Bahçelievler Anadolu Lisesi, İhsaniye Mahallesi – Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İsmetpaşa Mahallesi – Yunus Emre İlkokulu  olmak üzere Bulancak’ın beş farklı noktasında gerçekleştirilecektir. Çocuklarımız ikamet ettikleri mahalleye en yakın okulları tercih edebileceklerdir. Gençlerimiz TÜGVA Bulancak web sayfasından ya da vakıf merkezinden başvuru yapabileceklerdir.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir