Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7319 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   04 Eylül 2011 - 15:36

Türkiye Okuyor, NT Büyüyor

Büyüt
Küçült
Türkiye Okuyor, NT
NT Mağazaları okul sezonu satışlarını törenle başlatacak.

Türkiye Okuyor, NT Büyüyor

NT Mağazaları okul sezonu satışlarını  törenle başlatacak.

Okulların açılmasına sayılı  günler kala NT Mağazaları, yeni eğitim sezonunu 10 Eylül Cumartesi günü törenle başlatacak. Kitapla buluşma noktanız NT, sloganıyla 137 mağaza ulaştığı ve yeni sezonun heyecanını kitap kurtlarıyla paylaşıyor.

2011-2012 Eğitim ve Öğretim dönemi 19 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Kitap, kırtasiye ve teknoloji alanlarında doğru ürünü kaliteli hizmetle müşterisine sunmayı  gaye edilen Türkiye’nin öncü ve marka isimlerinden olan NT mağazaları okul hazırlıklarını tamamladı.

NT Giresun Mağaza Yöneticisi Kasım  Tonbul, yeni eğitim ve öğretim dönemine en güzel, en kaliteli ve en uygun ürün seçenekleriyle gireceklerini söyledi.

NT, aile ve okul eğitimine destek veren, okuma sevgisi, bilinci ve alışkanlığı herkese kazandırmayı  amaçlayan mağazacılık anlayışı benimsediklerini belirten Müdür Kasım Tonbul ”NT, okul sezonunu 10 Eylül’de tüm mağazalarında törenle açacak. Çocukların sürekli ihtiyacı olan kırtasiye ürünlerinde sezon için özel fiyat düzenlemesine giden NT, ayrıca tüm ürünlerinde Eylül ayı boyunca 30 TL’lik alışverişe Ekim ayında geçerli olacak Beş TL’lik hediye çeki verecek. Eğitime destek olacak, MEB’in tavsiye ettiği temel eserlerden de özel fiyata üçlü paketler yine NT raflarında yerini alacak. Bu eğitim ve öğretim sezonunda okul hazırlığına büyük bir önem veriyoruz. Kırtasiyeden okul kitaplarına, kalemden çantaya, teknolojik ürünlerinden temel eserlere kadar birçok kampanya ile sezona giren NT, çocukların eksiksiz okula başlaması için tüm ürün alternatiflerine raflarında yer verecek” diye konuştu.

NT mağazalarında satışa sunulan bütün  ürünlerin sağlık açısından uygunluğuna ve kaliteli oluşuna dikkat ettiklerine sözlerine ekleyen Tonbul,"Mağazalarımızda yer verdiğimiz ürünlerin her birinin sağlık açısından uygunluğuna, kaliteli oluşuna dikkat ediyoruz. Yaygın şube ağımız ve alanında uzmanlaşmış çalışanlarımız ile çocuklarının ihtiyaçları için ailelere güvenli bir alışveriş deneyimi yaşatıyoruz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir