Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6631 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   15 Haziran 2011 - 11:25

Ünlüce Mahallesinde Heyelan!

Büyüt
Küçült
Ünlüce Mahallesinde
Bölgemizde etkili olan aşırı yağışlar, Ünlüce Mahallesinde toprak kaymasına yol açtı. Ünlüce yolu hasar gördü. Başkan Melikoğlu heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu.

Ünlüce Mahallesinde Heyelan!

Bölgemizde etkili olan aşırı yağışlar, Ünlüce Mahallesinde toprak kaymasına yol açtı. Ünlüce yolu hasar gördü. Başkan Melikoğlu heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz Pazartesi günü bölgemizi etkisi altına alan aşırı yağışlar, Görele’nin Ünlüce Mahallesinde toprak kaymasına yol açtı. Kayan toprak, Ünlüce Yolunda 1.5 metre hasara yol açtı.

Görele Belediye Başkanı Mimar Ertuğrul Melikoğlu, haberi alır almaz Ünlüce Mahallesine giderek heyelan sahasında incelemelerde bulundu.  Melikoğlu, köylülerin mağdur olmaması için yolun bir an önce yapılması hususunda çalışma başlattı.

Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Görele Belediye Başkanı Mimar Ertuğrul Melikoğlu, “ Türkiye’yi etkisi altına alan aşırı yağışlar, bölgemizde de etkili olmuştur. Aşırı yağışlar, Ünlüce Mahallemizde heyelana sebep olmuş ve kayan toprak, Ünlüce Yolunda 1,5 metrelik hasara yol açmıştır. Belediye olarak derhal olay yerinde gerekli güvenlik tedbirlerimizi aldık. Yolun ileriki günlerde tekrar zarar görmemesi için karataştan İstinat duvarı çalışmalarını başlattık,” ifadelerini kullandı.

ALİ KAYA HABER – GÖRELE



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir