Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13223 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   14 Ekim 2023 - 21:56

USTA OYUNCU HÜLYA KOÇYİĞİT VE YÖNETMEN FAYSAL SOYSAL GİRESUN’A GELİYOR

Büyüt
Küçült
USTA OYUNCU HÜLYA KOÇYİĞİT VE YÖNETMEN FAYSAL SOYSAL GİRESUN’A

‘ÜÇÜNCÜ MEKÂN FİLM GÜNLERİ’ VE GİRESUN BELEDİYESİ 2023-2024 KÜLTÜR SANAT SEZONU BAŞLIYOR

USTA OYUNCU HÜLYA KOÇYİĞİT VE YÖNETMEN FAYSAL SOYSAL GİRESUN’A GELİYOR

 

Giresun Belediyesi, vatandaşların kültür ve sanat dolu anlar yaşamasını hedefleyerek gerçekleştirdiği çalışmalardan bir yenisi olan 'Üçüncü Mekân Film Günleri' için hazırlıklarını tamamladı ve sanatseverler için yoğun bir programı daha hayata geçiriyor.

2023-2024 Kültür Sanat Sezonu ve Üçüncü Mekân Film Günleri’nin resmi açılışı 13 Ekim Cuma günü gerçekleşecek ve saat 19.30'da başlayacak programa tüm Giresunlular davet edildi.

Bugüne kadar gerçekleştirdiği etkinlikler ile göz dolduran, kültürel, sanatsal aktiviteler ile sportif organizasyonlara 7’den 70’e tüm vatandaşların katılımını sağlayan Giresun Belediyesi üç gün boyunca devam edecek film günlerinde sinemaseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

13-15 Ekim 2023 tarihleri arasında Kale Mahallesi’nde bulunan Tarihi Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek olan program kapsamında birbirinden değerli atölyeler, söyleşiler ve film gösterileri yer alacak.

Giresun Belediyesi’nin 2023-2024 Kültür Sanat Sezonu’nun açılışının da yapılacağı Üçüncü Mekân Film Günleri kapsamında her gün film gösterimi, söyleşi ve atölye programları bulunurken, Ceviz Ağacı, Yılanların Öcü ve Gelin adlı filmler izleyicilerle buluşacak.

Türk sinemasının usta oyuncusu Hülya Koçyiğit ve Ünlü Yönetmen, Şair, Yazar Faysal Soysal’ın katılacağı film günlerinde gerçekleşecek söyleşilerde birbirinden değerli isimler Prof. Dr. Aydan Özsoy, Doç. Dr. Yasin Söğüt, Doç. Dr. Aydın Çam, Dr. Mehtap Özsoy, Dr. Deniz Kurtyılmaz ve Dr. Erdal Yıldırım sanatseverler ile bulaşacak

Birbirinden değerli alanında uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilecek Dijitalleşme Etkisi ve İnteraktif Filmler Atölyesi, Metin Erksan Sinema Atölyesi, Oyunculuğun Sinemada ve Tiyatroda Estetize Edilmesi Atölyesi ile Türkiye’de Festival Filmleri ve Film Yapım Süreçleri Atölyeleri’ne dileyen vatandaşlar katılım sağlayarak katılım belgesi almaya hak kazanacak.

Diğer yandan, etkinliğin ilk gününde; Cumhuriyet'in ilk yıllarından günümüze sinema salonlarının Cumhuriyet ilkeleri çerçevesinde politik ve kültürel anlamda nasıl kullanıldığı, salonların toplumsal sahada ne ifade ettiği, Çukurova Bölgesi, Giresun, Zonguldak ve Ankara özelinde yaşanan sinema deneyimleri, sinema fotoğrafları ve arşiv ile tartışılacak.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir