Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7460 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   09 Nisan 2011 - 09:50

Vali Şahin' e Ziyaretler Devam ediyor

Büyüt
Küçült
Vali Şahin e Ziyaretler Devam
Giresunspor yönetimini kabul eden Vali Dursun Ali Şahin Giresunspor'a maddi manevi her türlü desteğin verileceğini söyledi.

VALİ ŞAHİN: “GİRESUNSPOR’A HER TÜRLÜ DESTEK VERİLECEK” 
 

      Giresunspor yönetimini kabul eden Vali Dursun Ali Şahin Giresunspor'a maddi manevi her türlü desteğin verileceğini söyledi. 

      Ömer Ülkü başkanlığındaki Giresunspor Yönetimi Vali Dursun Ali Şahin’e nezaket ziyaretinde bulunarak hayırlı olsun dileğini iletti. 

            Başkan Ülkü, yeni göreve başlamasına rağmen Giresunspor’a sıcak yaklaşımı  ve desteğinden dolayı Vali Şahin’e teşekkür ederek çalışmaları ile ilgili bilgi verdi, sıkıntılarını dile getirdi. Ayrıca Vali Şahin’e Giresunspor forması takdim etti. 

      Vali Şahin’de, Giresunspor’un öncelikleri arasında olduğunu belirterek, kulübe kalıcı gelir temini konusunda ne gerekiyorsa yapılacağını ve maddi manevi her türlü desteğin verileceğini kaydetti. 

      Ziyarette Başkan Ülkü’nün yanı sıra Başkan Vekili Osman Karahan, Mali İşlerden Sorumlu As Başkan Zeki Türkmen, Basın Sözcüsü Fatih Sandal, Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Tatlı, Şevki Salman, Mustafa Günaydın, Özcan Doğramacı, Mehmet Yılmaz ve Mustafa Eren katıldı. 

EMNİYET TEŞKİLATINDAN  VALİ ŞAHİN’E ZİYARET  

      Tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de Türk Polis Teşkilatı kuruluşunun 166. yılı kutlamaları devam ediyor.            

Kutlamalar çerçevesinde Emniyet Müdürü Cemal Levent Başkanlığında, Müdür Yardımcısı Bilal Bostancı ve Polis Memuru Gonca Ünüvar’dan oluşan heyet bugün Vali Dursun Ali Şahin’i Makamında ziyaret etti.      

           

Emniyet Müdürü  Cemal Levent, halkımızın huzuru, genel güvenlik ve asayişin temini için fedakârca çalıştıklarını söyledi. Ayrıca Vali Şahin’e günün anısına çiçek takdim etti.             

Vali Şahin’de, “Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri bulunan emniyet teşkilatımız bu görevini tüm yurt olduğu gibi ilimizde de başarıyla yerine getirmektedir. Kalkınmasını gerçekleştirmiş, toplumsal huzuru sağlanmış,  huzurlu ve güvenli bir Giresun vazgeçilmez hedefimizdir” diyerek, Emniyet Teşkilatının 166. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

 
 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir