Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7861 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   06 Haziran 2011 - 19:09

Vali Şahin İstanbul' daki İşadamları İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Büyüt
Küçült
Vali Şahin İstanbul daki İşadamları İle Kahvaltıda Bir Araya
Vali Dursun Ali Şahin, dün sabah İstanbul'daki işadamları ile kahvaltıda bir araya geldi. İşadamları ilimize yatırım konusunda destek sözü verdiler.

İSTANBULDAKİ  İŞADAMLARI İLE KAHVALTI 
 

      Vali Dursun Ali Şahin, dün sabah İstanbul’daki işadamları ile kahvaltıda bir araya geldi. İşadamları ilimize yatırım konusunda destek sözü verdiler. 

      İşadamları Giresun’un sorunları konusunda hem fikir olduklarını ifade ederek, sorunların çözümü konusunda imkânlar ölçüsünde destek olacaklarını belirttiler. 

      Kahvaltı  sonrası, zeytinlik Mahallesi gezilerek burada yapılabilecek düzenlemeler yerinde tespit edildi. İşadamı Mehmet Kuğu, Ahmet Dokumacı  ve Bilal Kavrazlı Zeytinlik Mahallesinde 1’er ev restore sözü verdi. 

      İşadamı Titanik Oteli Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aygün ve Mehmet Aygün’de bir İlköğretim Okulu ve 5 yıldızlı Otel Yapmayı taahhüt etti. 

      Vali Şahin, İşadamlarının görüş ve önerilerinden büyük ölçüde yararlandığını kaydederek, yapacakları yatırımlar için teşekkür etti. 

      Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan önderliğindeki kahvaltıya, Giresun Federasyon Başkan Yardımcısı Ali Bilir, Federasyon Şebinkarahisar Temsilcisi Av. Hakan Arif Ayık, Alucralı İşadamı Mali Müşavir Ahmet Dokumacı, Titanik Oteli Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aygün, TOKİ-Emlak Konut Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysel Ekmen, Büro Model Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dindorol, Reklamcı Bilal Kavrazlı, Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Yaşabey Kalebaşı, Cemsan- Çelik Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Caniklioğlu, Giresun İşadamları Derneği Başkanı Bahattin Şenel, Giresun Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Kuğu, Üsküdar Belediye Meclis Üyeleri Çoşkun Çalık, İsmail Türkoğlu, Giresunspor Başkanı Ömer Ülkü, Safi Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Mümtaz Safi, İşadamları Aydın Bey, Yakup Engin, Hamit Topçu ve Engin Güner katıldı.       





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir