Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5824 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   24 Ağustos 2011 - 20:46

Vali Şahin Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Bir Araya Geldi

Büyüt
Küçült
Vali Şahin Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Bir Araya
Dün akşam şehit aileleri ile gazilerle iftarda bir araya gelen Vali Dursun Ali Şahin ''Devlet olarak sizleri hiçbir zaman unutmayacağız'' dedi.

TİBOR Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine yoğun katılım oldu. Şehit yakınları ile Gazilerle tek tek ilgilendi. Onların arasında iftarını açtı.               Yemek sonrası duygularını dile getiren Vali Şahin, şehit aileleri ve gazilerle birlikte olmaktan gurur duyduğunu söyledi.               Herkesin kaderinin ayrı olduğunu, bazılarının da kaderlerinde şehitlik olduğunu dile getiren Vali Şahin, şehitlerin ölü olmadığını, onların diri hem de dipdiri olduğuna inandığını kaydetti.               “Devlet gücünü, sosyal devlet olduğunu, şehitlerimize, gazilerimize karşı gösteriyor” diyen Vali Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü. “Şehit yakınlarını işe alarak ve çeşitli imkânlar sağlayarak onlara karşı koruyucu gücünü gösteriyor, bunun en güzel örneklerinden biride Valiliğimizde kurulma aşamasında olan Şehit ve Gazi İşleri Müdürlüğüdür. Sizlerle en yakın bir şekilde ilgilenecek bir müdürlüktür. Henüz kurulum aşamasında olan müdürlüğümüz 15-20 gün içinde faaliyete geçecektir.”                                                                       “Şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz sayesinde bu devlet ayakta ve bakidir” diyen Vali Şahin, sözlerini şöyle tamamladı “Acınız sonsuz, bizde paylaşıyoruz. Anaların yüreğiyle kıyaslanamaz ama bizimde yüreğimiz yanıyor. Ayrıca yeni müdüriyetimiz de göreve başlayınca sizleri ayrı ayrı ziyaret ederek senede 1-2 gün değil daha fazla birlikte olmayı sürdüreceğiz, Devlet olarak sizleri hiçbir zaman unutmayacağız”               İftar yemeğine, şehit yakınları ve gazilerin yanı sıra; Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Hacı Abdullah Doğan, Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez, Vali Yardımcıları Cengizhan Aksoy, Ahmet Yılmaz, Günay Öztürk, Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ünsal Bekdemir, İl Emniyet Müdürü Cemal Levent, İl Jandarma Komutanı İsmail Çetinbay ile Kurmay Başkanı Nail İlbay da katıldı.






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir