Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4924 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   22 Mart 2023 - 08:50

Depremzede Çocuklara Doğum Günü Sürprizi!

Büyüt
Küçült
Depremzede Çocuklara Doğum Günü
Vali Ünlü ve Eşi Hanımefendi'den, Depremzede Çocuklara Doğum Günü Sürprizi!

Sayın Valimiz Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü Hanımefendi, depremzede çocuklara doğum günü sürprizi yaptı.

Vali Ünlü ve eşi Hanımefendi'nin ev sahipliğinde, Giresun’a gelen depremzede misafirlerimizin Mart ayında doğan çocukları için doğum günü etkinliği gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen doğum günü etkinliğine Giresun’a kendi imkanlarıyla gelen ya da yurt ve misafirhanelerde kalan depremzede çocuklar ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlar olan Çocuk Evleri Sitesi ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezine deprem bölgesinden nakil gelen Mart ayı doğumlu çocuklarımız da katıldı.

Vali Enver Ünlü, depremzede misafirlerimiz ile yemek yedikten sonra doğum günü pastası kesip çocuklarımıza hediyelerini takdim etti.

Doğum günü etkinliği ile ilgili bir paylaşımda bulunan Vali Ünlü “İyi ki varlar. İlimizde ağırlamaktan onur duyduğumuz, tebessümleri gönlümüze şifa olan depremzede çocuklarımıza ve Çocuk Evleri Sitesinde barınan evlatlarımıza yönelik doğum günü etkinliği düzenledik. Rabbim gülen gözlerinde ışıldayan umudumuzu ve birliğimizi daim kılsın.” ifadelerini kullandı.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir