Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 2601 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   05 Eylül 2023 - 10:51

YAKLAŞIK 600 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAK

Büyüt
Küçült
YAKLAŞIK 600 KİŞİYE İSTİHDAM

YILMAZ; “GİRESUN 2. OSB’DE ÜÇ FİRMA DAHA İNŞAAT YAPIMINA BAŞLADI”

AK Parti Giresun İl Başkanı ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürü İnşaat Mühendisi Mete Bahadır Yılmaz, Giresun 2. OSB’nin her geçen gün büyümeye ve istihdam alanı oluşturmaya devam ettiğini kaydetti.

Yaklaşık 480 bin m2’lik alan büyüklüğünde Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin Bulancak merkezine 4 km, Piraziz ilçesine 3 km, Giresun merkezine yaklaşık 19 km, Ordu iline 21 km, Ordu-Giresun Havaalanına ise 10 km mesafede olduğunu kaydeden İl Başkanı Yılmaz, “Organize Sanayi Bölgemiz, şehrimizin yıldızı haline geldi. Organize Sanayi Bölgemizde yer alan firmalarımız istihdam ve üretim anlamında hem şehrimize hem de ülkemize hizmet ediyor. Her bir firmamıza teşekkür ediyorum. OSB’miz inşallah büyümesini yıl sonuna kadar sürdürüp, 2024 yılı içerisinde de kapasitesini artıracaktır. Bunun için de planlamalarımızı şimdiden yapmaya başladık.” dedi.

Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde daha önceden yer tahsisi yapılan üç firmanın daha inşaat yapımına başladığını kaydeden İl Başkanı Yılmaz, “İnşaat yapım ruhsatını alan üç yeni fabrikamız daha bu hafta temel grubu imalatlarına başlanıldı. Aydınlatma armatürleri, tekstil bıçakları ve konfeksiyon mamulleri üretimi yapacak olan firmalarımız önümüzdeki yıl ortasından sonra faaliyete geçecek inşallah. Toplamda 600 kişilik yeni istihdam sağlayacak yatırımcılarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun.” Diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir