Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9032 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   04 Ocak 2011 - 19:28

Yaman ''Belediyelerin İşi Çöp Toplamak Değil''

Büyüt
Küçült
Yaman Belediyelerin İşi Çöp Toplamak
Yaman "Belediyelerin işi sadece çöp toplamak değil,vatandaş sosyal hizmet istiyor"dedi

Yaman "Belediyelerin işi sadece çöp toplamak değil,vatandaş sosyal hizmet istiyor"dedi

 

Görele Belediyesi'nin yap işlet modeliyle yapılan Halı Saha ve Sosyal Tesisleri'nin açılışında konuşan Vali Yaman belediyelerin vatandaş için sosyal hizmetler üretmesi gerektiğini söyledi.

Giresun Valisi Yaman"Zaman deÄŸiÅŸti Belediyelerin iÅŸi sadece çöp toplamak deÄŸil vatandaÅŸ sosyal hizmetlerde bekliyor. Halı Saha ve Sosyal Tesisinin Görele’ye hayırlı olmasını diliyorum. Ä°nanıyorumki diÄŸer Belediye BaÅŸkanlarımız da bu tür sosyal hizmetleri halka götüreceklerdir. Ä°nanıyorum ki 2011 yılı Giresun adına ciddi yatırım ve  atılım yılı olacaktır. Her deÄŸiÅŸik ilçelerde Giresun için ne yapabiliriz diye toplanıyoruz. Kaymakamlarımız'la istiÅŸare yapıyoruz. Giresun'a Köydes ve Beldes için 42 Milyon Tl Afet iÅŸleri için de 22 Milyon geldi. Bunları en iyi ÅŸekilde kullanmaya çalışıyoruz. Hükümetimiz de her konuda bize yardımcı olmaktadır. Ayrıca Halk EÄŸitim Merkezleri çok önemlidir. Düzenledikleri kurslarla vatandaşımıza güzel hizmetler vermektedir. Ben bile Kemençe kursuna gidiyorum.” dedi.

   

  

Ayrıca Görele Belediyesi'nin yer tahsis etmesiyle faaliyete geçen Bayanlara yönelik El Becerileri ve Meslek Edindirme Kursları Merkezi'de  Vali tarafından açıldı.

Görele SoÄŸuksu Mahallesi Karadeniz sahil yolu kenarında açılan Halı Saha ve Sosyal Tesislerinin  açılış törenine Giresun Valisi Mustafa Yaman, Giresun Milletvekilleri Ali Temür, Hacı Hasan Sönmez, Görele Kaymakamı Aykut Pekmez, Eynesil Kaymakamı  Gökhan Gürbüzerol Giresun Özel Ä°dare Genel Sekreteri Cumhur MelikoÄŸlu, Görele Belediye BaÅŸkanı ErtuÄŸrul MelikoÄŸlu, Görele AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Tolga Erener, Görele Müftüsü Enver Türkmen, Görele Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Korkmaz Cırıt, Belde belediye baÅŸkanları, meclis üyeleri, diÄŸer daire amirleri ve  vatandaÅŸlar  katıldı.

   

  

 Görele Belediye BaÅŸkanı ErtuÄŸrul MelikoÄŸlu, açılışta yaptığı konuÅŸmasında 2011 yılında ilk yatırım açılış törenini yapmaktan dolayı mutlu olduÄŸunu söyledi.

  MelikoÄŸlu, “Yönetime geldiÄŸimiz ilk günden bu yana Görele Belediyesi olarak çok ciddi yatırımlara imza attık. Bunun mükfatlarını halktan ikinci dönemde baÅŸa gelerek aldık ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Burada halı saha tesisimizi halkımızın hizmete açmaktan mutluluk duyuyoruz. Yine önemli bir projemiz olan ve Görele’nin sorunu haline gelen öğrenci yurdumuzu da Görele’ye kazandıracağız. Bunun yanı sıra sosyal ve kültürel anlamda Görele Ä°lçe stadının sentetik cim yapılması da 2011 yatırım programına aldırdık. ” dedi.

Açılışta  söz alan Giresun Milletvekilleri Hacı Hasan Sönmez ve Ali Temur'da Hükümetin Giresun'a çok önem verdiÄŸini,  2011 yılı'nın Giresun için yatırım ve atılım yıl olacak dediler. Milletvekili Sönmez açılıştaki horon ve kemençeye atıf yaparak, "Pide'yi Samsun'lulara kaptırdık aman Kemençe'yide baÅŸkası kapmasın iyi sahip çıkalım" dedi

Programın ardından Vali Mustafa Yaman ve beraberindekiler Görele'de bulunan Şehitliği ziyaret ederek dua ettiler. Grup daha sonra Giresuna hareket etti.

Haber . Turhan SinirlioÄŸlu

    



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir