Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6668 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   19 Kasım 2011 - 10:12

''Yaşanabilir Bir Çevre İçin El Ele'' Dedik

Büyüt
Küçült
Yaşanabilir Bir Çevre İçin El Ele
İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Kural ''Yaşanabilir bir Çevre için El Ele'' konulu konferansta öğrenciler ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yöneticileriyle buluştu.

     İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Kural “Yaşanabilir bir Çevre için El Ele” konulu konferansta öğrenciler ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yöneticileriyle buluştu.               Bu sabah saatlerinde ilimize gelen Prof. Dr. Kural, İl Özel İdaresi Kültür Sitesinde sabah ve öğlen oturumlarında ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileriyle, son oturumda ise Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Yöneticileriyle Valilik toplantı Salonunda düzenlediği konferanslarda “Yaşanabilir Bir Çevre İçin El Ele” dedi.               Prof. Dr. Kural Valilik Toplantı Salonundaki konferansta, çevre ve vatandaşlık bilinci, hayvan sevgisi ve hayvan hakları, geri dönüşüm, sigaranın zararları ve sağlık konularında slaytlarla bilgiler verdi.               “Sizlere daha iyi bir dünya bırakmak istiyoruz. Lütfen hayatınızda bazı değişiklikler yapın” diyen Prof. Dr. Kural kişi başına düşen yeşil alan azlığına, hayvanların gelişigüzel avlanmasına, denizlerimizdeki kirliliğine,atık pillerin gelişigüzel atılmasına, bilinçsiz plastik, poşet kullanılmasına,doğaya verilen zarara dikkat çekti.               Yaşayan,canlı olan her şeyin değerli ve yaşadığımız bu ekosistemin parçası olduğunu belirten Prof. Dr. Kural, “Geleceğinizin yok olmaması için çevreyi koruyun" dedi.               Konferansın son kısmında sigaranın zararlarından da bahseden Prof. Dr. Kural, Göğüs Hastalıkları Başhekimi Dr. Yenal Duğral’dan sigarayı bırakma sözü alarak kitabını hediye etti.               Konferans dinleyicilerin ayakta söyledikleri çevreyi koruma andıyla sona erdi.               Konferansa Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, daire amirleri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarından pek çok sayıda yönetici katıldı.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir