Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 2581 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   06 Aralık 2023 - 08:50

“YATIRIM VE İSTİHDAM TOPLANTISI MEYVELERİNİ VERİYOR”

Büyüt
Küçült
“YATIRIM VE İSTİHDAM TOPLANTISI MEYVELERİNİ

 AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas ve Ali Temür’ün girişimleriyle 20 Eylül 2023 tarihinde DOKAP ile Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde ilimizdeki yatırımcı kuruluşlarca hazırlanan, Giresun Valiliği ve Giresun Belediyesi’nin de destek verdiği “Giresun ili Yatırım ve İstihdam Toplantısı" meyvelerini vermeye başladı.

Kırsal alandaki çiftçilerin gelir seviyesini arttırmak üzere planlanan projelerden biri olan “Seracılığın Geliştirilmesi ve Yaygınlaştırılması Projesi” kapsamında her biri 240 m2’den oluşan 10 adet sera yapımı için ilk adım bugün atılıyor.

Bu kapsamda Giresun Valiliği himayelerinde Giresun Tarım İl Müdürlüğü ve DOKAP (Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı) arasında bugün protokolü imzalanacak olan proje; Sera kurulumuna yönelik yeni yatırımların desteklenmesi, seralarda elde edilen ürünlerin depolanması ve pazarlanmasına yönelik yatırımların desteklenmesi öncelikleri çerçevesinde uygulanacak.

Milletvekilleri Elmas ve Temür yaptıkları açıklamada; Giresun’da yeni yatırım ve projelerin hayata geçirilmesi, ürün çeşitliliği ve istihdamın arttırılmasına yönelik çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Seracılığın Geliştirilmesi Projesi” kapsamında bu büyük yatırımdan faydalanarak destek alacak çiftçilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olması dileklerini ifade ederek yatırımda emeği geçenlere teşekkür ettiler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir