Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 2621 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   24 Mart 2023 - 08:54

ZABITADAN FIRINLARDA RAMAZAN DENETİMi

Büyüt
Küçült
ZABITADAN FIRINLARDA RAMAZAN

Giresun Belediyesi, rutin olarak gerçekleştirdiği gıda denetimlerine idrak edeceğimiz Ramazan ayı nedeniyle ağırlık verdi.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan boyunca pide ve ekmek satışı yapmaya hazırlanan fırınları tek tek gezerek denetimde bulundu.

Bu kapsamda ekipler, fırınlarda ekmeğin ve pidenin gramajı, un depoları, hamur ve ekmek imalatında kullanılan malzemelerin hijyen durumu ve çalışanların kılık kıyafetinde incelemelerinde bulundu.

Yapılan denetimlerde kurallara uygun hareket etmeyen iş yerleri hakkında tutanak tutulurken, tespit edilen eksiklikleri tamamlamaları için süre verildi. Bu süre içerisinde eksikliklerini tamamlamayan işletmeler hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağı bildirildi.

ŞENLİKOĞLU: “VATANDAŞLARIMIZIN GÖNLÜ RAHAT OLSUN”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada: “Mübarek Ramazan ayı nedeniyle fırınlarda ve çeşitli işletmelerimizde denetimlerimizi arttırdık. Rutin olarak devam edecek denetimlerden temizlik, hijyen ve gramajla alakalı kontroller en önemli önceliğimiz olmaya devam ediyor. Giresun’da yaşayan hemşehrilerimizin gönlü rahat bir şekilde alışverişlerini yapabilmeleri adına belediye olarak çalışmalarımıza titizlikle devam ediyoruz. Vatandaşımızı yakından ilgilendiren her konuda olduğu gibi gıda üretimi ve denetiminde de aynı hassasiyeti sürdürerek gönüllerini rahat kılmaya devam edeceğiz.” dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir