Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3761 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   11 Ekim 2023 - 09:01

ZABITADAN KIRTASİYELERDE SIKI DENETİM

Büyüt
Küçült
ZABITADAN KIRTASİYELERDE SIKI

Her alanda halkın huzuru, güvenliği ve refahı için yoğun mesai harcayan Giresun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okul malzemeleri satışı yapan işletmeleri mercek altına aldı.

Giresun Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri ile birlikte gerçekleştirilen denetimlerde; okulların açılmasıyla birlikte kırtasiye malzemesi satan iş yerlerini mercek altına alan ekipler öğrencilerin sağlıklı ürünlere ulaşması ve fahiş fiyat ile fırsatçılık yapılmasının önüne geçilmesi için ürünleri tek tek inceledi.

Hem öğrencilerin hem de velilerin daha sağlıklı alışveriş yapabilmeleri için okul malzemelerini titizlikle inceleyen ekipler, çocukların sağlığına zarar verebilecek olan ürünlerin satışının yapılmaması konusunda esnaflara çeşitli uyarılarda da bulundu. Ekipler tarafından, denetimler öncesi öğrencilerin sıklıkla kullandığı malzeme ve markalar da tespit edilerek, tüm işletmelerde özellikle bu ürünlerin fiyatları üzerinden karşılaştırmalar yapıldı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada: “Sadece gıda işletmeleri değil, vatandaşın hakkını korumak adına her sektörde ekiplerimiz üzerine düşen görevi hassasiyetle yerine getiriyor. Okulların açılmasıyla birlikte de öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak adına hareketli bir döneme giren kırtasiye işletmeleri üzerinde denetimlerimiz yoğunlaştı. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli bir alışveriş yapabilmesi için her sektörde aralıksız olarak denetimlerimiz devam ediyor.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir