Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11999 kez okundu. | Kategori : KARADENİZ
Haberin Tarihi :   08 Ağustos 2011 - 23:16

9 kişinin ölüm nedeni 10 numara yağ

Büyüt
Küçült
9 kişinin ölüm nedeni 10 numara
Giresun'da 9 kişinin ölümü ve 33 kişinin de yaralandığı otobüs kazasıyla ilgili bilirkişi raporu açıklandı. Rapora göre ölüm nedeni motorin yerine tercih edilen yağ..

Giresun'un Görele ilçesinde 8 Haziran’da 9 kişinin ölümü, 33 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan otobüs kazasıyla ilgili soruşturma kapsamında bilirkişi tarafından yapılan incelemede, araçta yakıt olarak motorin yerine 10 numara yağ ve solvent karışımı kullanıldığı belirlendi.

Ali Yılmaz yönetimindeki 61 S 0886 plakalı yolcu otobüsü Giresun'un Görele ilçesi Soğuksu Mahallesi'nde trafik levhalarına çarparak devrilerek alev almıştı. 9 kişinin hayatını kaybettiği kazada 33 kişi de yaralanmıştı. Görele Cumhuriyet Savcılığı'nca sürdürülen soruşturma kapsamında ODTÜ Petrol Araştırma Merkezi uzmanları bölgeye gelerek, otobüsten alınan numuneleri inceledi.

Uzmanların yaptığı inceleme sonucu hazırlanan raporda, otobüste motorin yerine yasak olmasına rağmen 10 numara yağ ve solvent karışımının yakıt olarak kullanıldığı tespit edildi.

Kazayla ilgili ilk açıklamalarda Giresun Valisi Dursun Ali Şahin araçta 10 numara yağ kullanıldığını söylemiş ve ardından da ilde 10 numara yağ satışını yasaklamıştı.







Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir