Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11220 kez okundu. | Kategori : KARADENİZ
Haberin Tarihi :   02 Aralık 2011 - 18:53

Ak Parti Teşkilatı Havalimanı İnşaatını Ziyaret Etti

Büyüt
Küçült
Ak Parti Teşkilatı Havalimanı İnşaatını Ziyaret
AK PARTİ Giresun İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK, Piraziz İlçe Başkanı Hüseyin AYDIN, İnişdibi Belde Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN ve AK PARTİ İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ordu Giresun Havalimanı İnşaat alanında incelemeler yaptılar.

AK PARTİ Giresun İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK, Piraziz İlçe Başkanı Hüseyin AYDIN, İnişdibi Belde Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN ve AK PARTİ İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ordu Giresun Havalimanı İnşaat alanında incelemeler yaptılar.      

      Havalimanı  inşaatının şantiye şefi ile görüşüldü. Alınan bilgiye göre deniz sahasında sondaj çalışmasının bitme aşamasına geldiği ve şuana kadar zeminin son derece elverişli olduğu anlaşılmıştır. 

      Türkiye’de ve Avrupa’da birinci Dünyada ikinci olma özelliği taşıyan deniz dolgusuyla yapılan havalimanı için dolgu taş ocakları  konusunda da çalışmalar tamamlanmak üzeredir. Taş ocaklarının ham madde üretim izin belgesi ilgili Bakanlıktan alınmış yalnızca kamulaştırma işlemi kalmıştır. Bu işlemde süratle bitirilmeye çalışılmaktadır. Üslenici firmanın hedefi Aralık ayı sonu itibariyle taş dolguya başlamaktır.  

     Havalimanının temel atma töreninde açıklandığı gibi uçakların ineceği pist 528 iş günü içinde mutlaka tamamlanmış olacaktır. Apron, atölye, yolcu gidiş ve geliş terminalleri ise bu sureden sonra yapılacaktır. 

     Havalimanı  yapıldığında Giresun ilinin kaderi değişecek şehir olarak çok önemli derecede büyüyeceğiz. İnşallah 2014 yılında havalimanını  kullanmaya başlayacağız Giresunlu hemşerilerimiz rahat olsun. AK PARTİ hükümeti olarak verdiğimiz sözleri hep yerine getirdik bundan sonrada hep yerine getireceğiz. Havaalanının yapılması ile ilgili spekülasyon yapanlar buranın yapılmasını istemeyenlerdir. Onlar istese de istemese de AK Partinin hizmet kervanı devam edecektir. Gölge etmesinler yeter, başka ihsan istemiyoruz. Unutmasınlar bir gün o havalimanını onlarda kullanacaklar, biz böylece herkese hizmet etmiş olmanın bahtiyarlığını yaşayacağız.    



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir