Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8570 kez okundu. | Kategori : KARADENİZ
Haberin Tarihi :   16 Aralık 2010 - 14:12

Fındık Üreticilerine Uyarı..!

Büyüt
Küçült
Fındık Üreticilerine
Giresun Ziraat Odası (GZO) Başkanı Özer Akbaşlı,

Giresun Ziraat Odası (GZO) Başkanı Özer Akbaşlı, 'Alan Bazlı Gelir Desteği' ödemelerinden yararlanmak isteyen üreticilerin, 31 Aralık Cuma günü mesai saati bitimine kadar başvuru yapabileceklerini bildirdi.

Özer Akbaşlı, yaptığı açıklamada, 'Yeni Fındık Stratejisi' kapsamında geçen yıl fındık üreticilerine dönüm başına 150 lira olarak belirlenen miktarın ödemelerinin başladığını hatırlattı. Bu yılki ödemelerden yararlanmak isteyen üreticilerin 31 Aralık Cuma gününe kadar başvuru yapmaları gerektiğini kaydeden Akbaşlı, üreticilerin mağduriyet yaşamamaları için başvurularını mutlaka yapmaları gerektiğini belirtti.

'Alan Bazlı Gelir Desteği'nin fındık üreticisi için büyük fırsat olduğunu ifade eden Akbaşlı, "Geçtiğimiz yıl ilki yapılan ödemeler, üreticiler için büyük fırsat oldu. Önemli bir gelir kaynağı teşkil etti. Bu yıl da bu ödemeler yapılacak. Ödemelerden yararlanmak isteyen üreticilerimiz, 31 Aralık Cuma günü mesai bitimine kadar dosyalarını hazırlayarak Tarım İl Müdürlüğü'ne teslim etmeleri gerekiyor." dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir