Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9587 kez okundu. | Kategori : KARADENİZ
Haberin Tarihi :   13 Temmuz 2011 - 19:54

Giresun'un göbeğinde Giresunspor tartışıldı,

Büyüt
Küçült
Giresunun göbeğinde Giresunspor
Mavi Karadeniz TV Giresun'dan yaptığı canlı yayınla Giresun ve Giresunspor tartışıldı.

Giresun Adapark’tan sunuculuğunu Uğur Bilgi’nin yaptığı Giresun konuşuldu.. Sohbet anlamında yapılan söyleşilerde, vatandaşlar Giresun hakkında görüşlerini anlattılar.

Daha sonra “Giresunspor “ adına yapılacak söyleşiye katılanlar yöneticiler tanıtıldı. Mavi    Karadeniz TV’nin canlı yayınladığı Giresunspor’un dünü ve bugününü tartışmalarına geçildi.     Yalçın Esen’in sunumunu yaptığı söyleşiye Giresunspor Başkan Vekili Mustafa Eren, GİRFED Başkanı HasanTuran, Transfer Komitesi eski Başkanı Haldun Domaç, Giresunspor    Yönetim Kurulu Üyelerinden Kenan Tatlı, Av. Şükrü Kocuk, Mustafa Günaydın, Sonat Kale, Şefki Salman katıldılar. 

Giresun Yönetim kurulu Üyesi Kenan Tatlı: ”Bizler,  Giresunspor’umuzun  Başkanı ve yöneticisi tutuklansa  bile başkanımızın, yöneticimizin arkasındayız.Dim dik ayaktayız.Transfer tahtamız  kapalı. Futbolculara yapılan ödemeler var.Ödenenler silinecek. Tahta açılacak.Transfer yapılacak.Çalışıyoruz.”

Giresun Yönetim Kurulu Üyesi Av.Şükrü Kocuk:”Giresunspor zaman zaman zor günler geçirdi. Giresunspor hep Giresunluların desteği ile ayakta kalmıştır. Takım ne olacak? Transfer yapılacak mı? Diye soru soruyorlar. Soruşturmalar var. Gerçek ortaya çıkınca berat edecekler. Bizlez de bunu bekliyoruz. Başkanımızı ziyarete gittim. Kendisi ile konuştum.Basında çıkanların doğru olmadığını söyledi. Bizler kulübü aldığımızda takım çok zor durumdaydı. Borçları vardı. Daha sonra mevcut kadro ile herkesin “düştü” dediği  Giresunspor, ligi 11.sırada tamamladı. Kadroyu elimizden çıkarmadık,koruduk..Hocamızın da isteği doğrultusunda kadromuzu koruduk. Takımımız Kartepe kampınta.Gayet iyi durumdayız. Sorun yok. Taki ki ihtiyaçlarımız var. En önce manevi destek istiyoruz. Giresunspor’un başkanı olmadığı zaman da kulübe destek vermelerini istiyoruz. Soruşturma devam ediyor. İddialar var. Soruşturma gizli olduğu halde soruşturmaların ileriki aşamasında bu iddialara cevap verilecektir. Bu takıma birkaç takviye yapmak istiyoruz. Acele etmiyoruz. Takımımız lige hazır olarak girecektir.”

     Mavi Karadeniz TV’ye teşekkür ile söze  başlayan   GİRFED Başkanı Hasan Turan ”Malum tüm Türkiye sıkıntılı durumda. Giresunspor da sıkıntılı. Giresun Valiliği ve Giresun Belediyesi’nden sonra insanlar Giresunspor etrafında kümeleniyor.Yıllardır fedakarlıkla bu takım bu günlere getirilmiştir. Başkanımız yönetimle beraber Giresunspor’a çoluk-çoğunun rızgından keserek, çeklerini yazarak, borçlarını ödemek için uğraşıyordu. Bir yol kazası oldu.Başkanımız gurbette gece-gündüz koşturdu. Giresunspor, köklü bir kulüp ama Süper Lig’deki takımlar gibi devasa bütçesi yok.Brokratlarımıza, işadamlarımıza sesleniyorum. Giresunspor’un bugünlerde onlara ihtiyacı var. Giresunspor’un bu badireden güçlenerek çıkacağını söyleyebilirim. Ancak şu dereyi geçmeliyiz.Gün birlik günüdür. Arkadaşlarımızın yanında,arkasında ,kenarlarında durmamız gerekiyor.İleriki günlerimiz aydınlık olacaktır. Her zaman takımımızın yanındayız. Arkadaşlarımızın bir an önce berat etmelerini bekliyoruz. Yurt dışında ve yurt içinde ki hemşerilerimize saygılarımı sunuyorum.Onları Giresunspor etrafında kenetlenmeye davet ediyorum.”

   Giresunspor Başkan Vekili Mustafa Eren;”Arkadaşlarım her şeyi açıkladılar.Valimiz Dursun Ali Şahin ve Belediye Başkanımız Kerim Aksu ile görüştük.Görevimizin başındayız. Arkadaşlarımızın başına gelenlere üzülüyoruz. Biz işimize bakacağız. Futbolcularımız da işine bakacak.Giresunspor sezon başı koyduğu hedefe er-geç ulaşacaktır.”

   Altyapı Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Günaydın,” Bizlerin sevdası Giresun sevdası.Giresun için elimizden geleni bireysel olarak kurumsal olarak, kulüp olarak yapıyoruz.Giresun çok farklı. Sporu seviyor. Karadeniz’in 3 büyükleri gibi. Giresunspor olarak hedefimiz vardı..Biz yönetim olarak birlik içindeyiz. Hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum.”

   Transfer Komitesi eski Başkanı Haldun Domaç,” Anlamlı bu buluşmayı gerçekleştirenlere teşekkür ederim.Herkesin kalp atışına ihtiyacımız var. Şurada Atapark’ta kanepelerde 15 kişi izleyenimiz var.Giresunspor sevenleri bu mu? Biz bu kadar zayıf mıyız? Bu 15 Giresunlu mu  Giresunspor’u temsil ediyor ? Herkesi buraya davet ediyorum. Sıkıntımız var. Başkanımız yargılanıyor. Adalete güveniyoruz.Bütün kalbimizle Başkan ve yöneticilerimizin suçsuzluğuna inanıyoruz. Bizim her maçımız bir destandır. Kimse bu maçlarda başka şeyler aramasın.İçimiz dolu.Bizler Giresunspor’un neferiyiz. Bu görevden kaçma lüksümüz yok. Bu görevi seve seve aldık. Giresunspor bulunduğu yerde değil.Bizim olmamız gereken yer Süper Lig. Çabamız bu! Sonuna kadar da çabamız devam edecektir.Valim D.Ali Şahin’e, Belediye Başkanım Kerim Aksu’ya  teşekkür ediyorum.Çok çalışıyorlar.”

   Giresunspor Yönetim kurulu Üyesi Sonay Kale,”Yaşananlar bizleri derinden üzdü. Daha iyisini nasıl yapabiliriz? Problemlerimizi nasıl aşarız? Sorularına cevap bulmak için buradayız. Tutuklu arkadaşlarımızı dört gözle aramıza bekliyoruz.Bizler bu kötü günlerde gereken desteği verirsek,Giresunspor daha iyi noktalara gelecektir. Programımızda sapma yok. Çalışmalarımız yürütüyoruz. Mavi Karadeniz Tv’ye teşekkür ederim.”

   Giresunspor Yönetim Kurulu Üyesi Şefki Salman; “ Bütün Giresunluları birlik ve beraberliğe davet ediyorum.”

  Sonuç:

  1-Giresunspor’da yönetim zaafiyeti yok.

  2-Yönetim dim dik ayakta, kenetlenmiş durumda Giresunspor’a hizmet etmeye devam ediyor.

  3-Futbolculara ödenen borçlar var. Tahta açılacak. Giresunspor transferlere devam edecek!

  4-Atapark’tan yapılan ve Mavi Karadeniz TV’nin canlı sunduğu söyleşiye Giresun’un yerel medya ve Giresunspor taraftarlarının  katılmayışı, söyleşiye katılanların moralini bozdu.

  5- Avukatı aracılığı ile Giresunspor severlerine bir mektup gönderen Başkan Ömer Ülkü Giresunspor’u sevenlerden birlik-beraberlik istedi.

  6-Giresunspor kamp çalışmaları sonunda, hazır olarak sezona girecektir.

  7- Yönetimin bu kadar çabalarına rağmen, eksiksiz görev başında olmalarına rağmen,  Giresun yerel Medya ve Giresunspor taraftarlar guruplarının, Giresunspor severlerinin Mavi Karadeniz TV’nin Giresun’dan sunduğu  “GİRESUNSPOR” konulu canlı yayınına itibar etmemeleri, ya Mavi Karadeniz TV’ye yada Giresunspor mevcut yönetimine güvensizlik mi var? Sorularını akıllara getirdi.

Zeki AL



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir