Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10269 kez okundu. | Kategori : KARADENİZ
Haberin Tarihi :   26 Eylül 2011 - 10:27

Hayvanları Güncellemek İçin Son Gün 30 Eylül 2011

Büyüt
Küçült
Hayvanları Güncellemek İçin Son Gün 30 Eylül
Giresun İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat ÇETİNER' in basın açıklaması

HAYVANLARI GÜNCELLEMEK İÇİN SON GÜN 30 EYLÜL 2011 

     İlimizde Birliğimiz üyelerinin faydalandığı hayvancılık desteklemelerinden biri olan anaç sığır desteklemesinden faydalanmak isteyen üyelerimizin 30 Eylül 2011 tarihine kadar sahibi oldukları hayvanların küpe numaralarını İl/İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri ve Birliğimize bildirmeleri gerekmektedir.

     Bilindiği  üzere 2011 yılı Hayvancılık Desteklemeleri Hakkında Uygulama Esasları Tebliğinin (Tebliğ no:2011/26) “Desteklenecek anaç sığır ve mandalarda aranacak şartlar” başlıklı (ç) bendinde "Anaç sığırlar Türkvet ve/veya e-ıslah kayıt sistemlerinde, anaç mandalar ise Türkvet kayıt sisteminde desteklemeye müracaat eden işletme adına 1 Ekim 2011 tarihinden önce kayıt edilmiş olmalıdır." İbaresi yer almaktadır.

    Söz konusu tarihin yaklaşması sebebiyle Birliğimiz tarafından bütün  üyelerimize kısa mesaj gönderilerek gerekli hatırlatma yapılmış olup, üyelerimizin gerekli hassasiyeti göstererek sahibi oldukları  hayvanların İl/İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri ve Birliğimizde 30 Eylül 2011 tarihine kadar kendi işletmelerine kaydettirmeleri gerekmektedir.

   Hayvan sahipleri desteklemeler hakkında ayrıntılı bilgiyi Birliğimizin (0454) 215 59 30 nolu telefonunu arayarak alabilirler.

              

    Giresun İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği

     Yönetim Kurulu Adına

     Talat ÇETİNER

      Yönetim Kurulu Başkanı

     





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir