Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13321 kez okundu. | Kategori : KARADENİZ
Haberin Tarihi :   28 Haziran 2012 - 19:17

Kadir Kuş son yolculuğuna uğurlanıyor

Büyüt
Küçült
Kadir Kuş son yolculuğuna
Kadir Kuş son yolculuğuna uğurlanıyor

Kadir Kuş son yolculuğuna uğurlanıyor

Geçirdiği kalp krizi sonucu 40 gündür yoğun bakımda tutulan Kadir Kuş hayatını kaybetti. Kuş, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

Geçirdiği kalp krizi sonucu bir süredir Medicine Hospital’de yoğun bakımda tutulan Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kuş vefat etti. Kuş, 40 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu.

Kadir Kuş için 7 yıldır görev yaptığı Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlenecek. Buradaki törenin ardından Bağcılar Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacak ve Kuş’un naaşı ardından Eyüp Sultan Kabristanı’nda toprağa verilecek.

Kadir Kuş’un yaklaşık 30 yıldır Bağcılar’da hizmet ettiğini hatırlatan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum” dedi.

KADİR KUŞ KİM?

1953’te Samsun’un Vezirköprü ilçesinde doğan Kadir Kuş, 1975’de Bayrampaşa Rıfat Canayakın Lisesi’nde öğretmen olarak göreve başladı. Burada 4 yıl görev yaptıktan sonra Mahmutbey Ortaokulu’na müdür olarak atanan Kuş, buradan da Dr. Kemal Naci Ekşioğlu Lisesi’ne geçti. 1988 yılından 2005’e kadar bu okulda müdür olarak görev yapan Kuş, 2005 yılında Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştı.

 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir