Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10607 kez okundu. | Kategori : KARADENİZ
Haberin Tarihi :   13 Şubat 2012 - 11:18

Ordu İlindeki Bir Aile İçin İlk Evin Yapımına Başlandı

Büyüt
Küçült
Ordu İlindeki Bir Aile İçin İlk Evin Yapımına
Yaklaşık yedi yıldır ihtiyaç sahibi insanlarımızın barınmayla ilgili güçlüklerine yardımcı olmaya çalışan Deniz Yıldızı Derneği bu kez de Ordu ilinde olumsuz şartlarda yaşayan bir ailenin umudu olacak.

DENİZ YILDIZI DERNEĞİ

ORDU İLİNDEKİ BİR AİLE İÇİN İLK EVİN YAPIMINA BAŞLADI

Yaklaşık yedi yıldır ihtiyaç sahibi insanlarımızın barınmayla ilgili güçlüklerine yardımcı olmaya çalışan Deniz Yıldızı Derneği bu kez de Ordu ilinde olumsuz şartlarda yaşayan bir ailenin umudu olacak.

Dernek yöneticileri, Ordu ili merkeze bağlı Hacılar Köyünde Telat Türkyılmaz ve ailesini ziyaret ettiler. Yaklaşık otuz yıldır naylon ile kaplı, döşemeleri olmayan, komşularının yardımlarıyla bugünlere gelen aileye yardımsever insanlarımız bir umut oldu. Sağlık açısından elverişli olmayan yerde yaşamaya çalışan aileye yeni bir ev yapılabilmek için dernek yönetimi ve köy muhtarı birlikte çalışmalara başladılar.

Aileyi Ordu ili Hacılar Köyünde ziyaret eden başkan Emine Acar, aile çok zor şartlarda yaşıyor. Biz köy muhtarının rehberliğinde aileye atmış metrekare yeni bir ev yaparak ailenin bundan sonraki hayatında katkıda bulunmak istiyoruz. Yardımsever insanlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Ailemize yeni bir ev yapılabilmesi konusunda inşaat malzemelerine ihtiyacımız var. Yardımseverlerimiz inşaat malzemeleri konusunda bize yardımcı olurlarsa bizlerde en kısa zamanda zor şartlarda yaşamaya çalışan bu ailemizi yeni bir eve kavuştururuz. Hak sahibi olan bu aileyi bizlerle tanıştırarak ziyaret etmemize vesile olan ve çalışmanın rehberliğini yürüten muhtar Erol Şen, köy halkından Turgay Aydın ve aynı köyden yetişen yapımında ordu merkezde imam Şinasi Şentürk’e çok teşekkür ediyorum dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir