Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11492 kez okundu. | Kategori : KARADENİZ
Haberin Tarihi :   25 Eylül 2013 - 13:29

RİSİAD Genç Giresimciler GİŞHAD Genç Girişimcileri Ağırladı

Büyüt
Küçült
RİSİAD Genç Giresimciler GİŞHAD Genç Girişimcileri
GİŞHAD Genç Girişimciler, Rize Sanayici ve İş Adamları Derneği (RİSİAD) üyesi gençleri ziyaret etti.

GİŞHAD Genç Girişimciler, Rize Sanayici ve İş Adamları Derneği (RİSİAD) üyesi gençleri ziyaret etti.

GİŞHAD Genç Girişimciler Komisyonu Başkanı Murat Nurdemir ve beraberindeki heyet bir dizi inceleme yapmak üzere Rize’ye gitti. RİSİAD Genç Girişimciler Komisyonu Başkanı Fatih Erten tarafından karşılanan işadamları RİSİAD’ı gezip bir süre sohbet etti

Rize’de Ziraat Çay bahçesini ve Kale’yi gezen Gişhad ekibine eşlik eden RİSİAD Genç Girişimciler Komisyonu Rize ve Rize ekonomisi hakkında bilgi verdi.

Daha sonra bazı işletmeleri gezmek üzere yola koyulan Gişhad ekibinin ilk durağı Kaçkar Orman Ürünleri Sanayi oldu. Fabrikada incelemede bulunan grup ahşap evler ve diğer ürünler hakkında bilgi verildi.

İkinci olarak Yelkenciler Endüstriyel tesisleri ziyaret edildi. Burada şirket Müdürü Recep Kal tarafından karşılanan grup fabrika hakkında bilgi aldı. Azerbaycan ve Gürcistan’a ihracat yaptıklarını belirten Kal, Türkiye’de Rize Trabzon ve İstanbul’da şirket mağazalarının bulunduğunu söyledi.

Son olarak Tekpa Rize Bezleri fabrikasını gezen Giresunlu girişimcilere, fabrika sahibi Şükür Cerrah tarafından bilgi verildi. Rize Bezi’nin tarihçesinden yapılışına ve özelliklerine kadar ayrıntılı bilgi veren Cerrah yaptıkları ziyaret için gruba teşekkür etti.

 

Daha sonra Ayder Yaylası’na geçerek geceyi orda geçiren Genç girişimciler, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek şehre döndüler.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir