Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10164 kez okundu. | Kategori : KARADENİZ
Haberin Tarihi :   14 Temmuz 2011 - 11:17

Samsun'daki Terör Örgütü Operasyonu

Büyüt
Küçült
Samsundaki Terör Örgütü
Samsun'un Ayvacık ilçesinde, dün terör örgütü PKK mensuplarıyla çatışma yaşanan bölgeye 5 kilometre mesafede Yeşilırmak kenarında bir sırt çantası bulundu.

Samsun'un Ayvacık ilçesinde, dün terör örgütü PKK mensuplarıyla çatışma yaşanan bölgeye 5 kilometre mesafede Yeşilırmak kenarında bir sırt çantası bulundu. Terör örgütü mensuplarının suya düşmüş olabileceği düşüncesiyle dalgıçlar tarafından ırmakta arama yapıldı.

Aa muhabirinin edindiği bilgiye göre, dün Uğurlu köyü ormanlık alanında güvenlik güçleriyle 4 kişilik terörist grup arasında çıkan çatışmanın ardından başlatılan arazi arama tarama faaliyetleri sürüyor.

Çalışmalar sırasında, çatışma bölgesine yaklaşık 5 kilometre mesafede, Yeşilırmak kenarında terör örgütü mensuplarına ait olduğu belirlenen içinde gıda ve giyim eşyası bulunan bir sırt çantası bulundu. Teröristlerin çatışma sırasında vurularak ırmağa düşmüş olabileceği ihtimali üzerine bölgeye, Emniyet Müdürlüğü  Sualtı Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Dalgıçlar tarafından Yeşilırmak'ta arama tarama çalışması yürütüldü.

Bu arada, Samsun'un yanı sıra Ordu ve Giresun kırsalında da operasyonlar başlatıldığı ve yürütülen çalışmalarda 5 sığınak bulunduğu öğrenildi.

Ayvacık ilçesi kırsalında dün, güvenlik güçleri ile 4 kişilik PKK'lı grup arasında çatışma çıkmış, çatışma sonrası güvenlik güçlerinin bölgedeki arama tarama faaliyetleri sırasında bir terörist yaralı olarak yakalanmıştı. Teröristle birlikte bir kalaşnikof tüfek, bir tabanca, 500 gram C4 patlayıcı, 3 el bombası, bir telsiz, güneş enerjisiyle şarj olan bir batarya ve yiyecek ele geçirilmişti.

- SAMSUN
AA




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir