Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12488 kez okundu. | Kategori : KARADENİZ
Haberin Tarihi :   23 Temmuz 2011 - 19:39

Şiddetli Yağış Keşap' ta 2 Can Aldı.

Büyüt
Küçült
Şiddetli Yağış Keşap ta 2 Can
Keşap ilçesi ile merkeze bağlı Sarvan köyünde sel sularına kapıldığı öğrenilen 2 kişinin cesedine ulaşıldı.

 

Dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle ilçenin Güneyköy Kargın mevkisinde Emine Şahin’e (67) ait ev, aşırı yağış dolayısıyla yıkıldı. Evin yıkılmasının ardından sel sularına kapılarak kaybolan Şahin’in cesedi, jandarma ve Akut ekipleri tarafından Keşap Balıkçı Barınağı mevkisinde bulundu.

Merkeze bağlı Sarvan köyü Ağalı Mahallesi’nde de kalp hastası olduğu öğrenilen ve aşırı yağış sırasında dışarı çıkan Hüseyin Sıtkı Cebeci de (79) sel sularına kapıldı. Cebeci’nin cesedi, evine 70 metre mesafedeki toprak birikintisinin altında bulundu.

Vali Dursun Ali Şahin’in selden etkilenen bölgelerde inceleme yaptığı bildirildi.

DOĞU KARADENİZ DE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğu çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağış görülecek. Yağışların, Trabzon, Rize ve Hopa’da aşırı, Artvin, Kars,Ardahan ve Erzurum çevrelerinde ise yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı Kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

Yağışların; Trabzon, Rize ve Hopa’da aşırı, Artvin, Kars, Ardahan ve Erzurum çevrelerinde ise yer yer kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Sel,su baskını, yıldırım düşmesi, lokal dolu yağışı vb.) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir