Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10754 kez okundu. | Kategori : KARADENİZ
Haberin Tarihi :   02 Temmuz 2011 - 21:41

Sonuçlar Açıklandı

Büyüt
Küçült
Sonuçlar
Tarım İl Müdürlüğü K.K.Y.D.P Kapsamında Ekonomik Yatırımlar Proje Değerlendirme Sonuçlarının açıklandığını bildirdi.

Açıklamada şunlar kaydedildi.               Tarım ve Köy İşleri Bakanlığımız tarafından yürütülmekte olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı çerçevesinde, tarımsal ürünlerin işlenmesi, depolanması, ambalajlanması ve paketlenmesine yönelik Ekonomik Yatırım Projelerine % 50 Hibe Desteği verilmektedir. 6. Etap kapsamında İlimizde toplam yatırım tutarı 5.441,005,00 TL olan 11 proje yatırımcılar tarafından İl Tarım Müdürlüğümüze teslim edilmiştir. Teklif edilen projelerin tamamı İl Proje Değerlendirme Birimi tarafından yapılan ön değerlendirme sonucunda yeterli puan alarak hibe almaya uygun bulunmuş ve nihai değerlendirme için Bakanlığımıza sunulmuştur.               Bakanlığımız tarafından yapılan nihai değerlendirme sonucunda; İl Tarım Müdürlüğümüzün teklif etmiş olduğu 11 proje kabul edilerek program kapsamında hibe almaya hak kazanmıştır. Söz konusu projelere Bakanlığımız tarafından toplam 2.952.503,00 TL karşılıksız hibe desteği verilecektir.               Hibe almaya hak kazanan yatırımcılar ile İl Tarım Müdürlüğümüz arasında Hibe Sözleşmesi imzalanacak ve yatırımlar Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının ilgili tebliğ doğrultusunda 31.07.2012 tarihine kadar tamamlanacaktır.  

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir