Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12476 kez okundu. | Kategori : KARADENİZ
Haberin Tarihi :   16 Nisan 2013 - 18:41

TEGDER Üyeleri Samsun'u Gezdi

Büyüt
Küçült
TEGDER Üyeleri Samsunu
Giresun Teknik Eğitim Araştırma ve Geliştirme Derneği (TEGDER) Samsun'a bir günlük gezi düzenledi. 15 kişinin katıldığı gezi programı Özel Canik Başarı Üniversitesi'nde başladı.

TEGDER ÜYELERİ SAMSUN’U GEZDİ….

Giresun Teknik Eğitim Araştırma ve Geliştirme Derneği (TEGDER)  Samsun’a bir günlük gezi düzenledi. 15 kişinin katıldığı gezi programı Özel Canik Başarı Üniversitesi’nde  başladı.

Geçen yıl öğrenci alımına başlayan ve şu anda 600’ün üzerinde öğrencisi olan üniversitenin kampüsü gezilerek ilgililerden bilgi alındı. Ardından 1.5 saatlik tekne turu ile Samsun sahilleri gezildi. Atatürk’ün istiklal savaşını başlatmak için İstanbul’dan Samsun’a hareket ettiği Bandırma Vapuru’ da ilgiyle gezildi. Bölgemizin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan ve henüz yeni açılan alışveriş merkezinde yapılan kısa alışverişle program sonlandırıldı.

Dernek Başkanı Kemal Kılıç bu tür gezilerin üyeler arasında tanışma ve kaynaşmayı sağlaması açısından çok önemli olduğunu belirterek bundan sonra da bu tür gezilere yapmaya devam edeceklerini belirtti. Kemal Kılıç TEGDER’in 2012 yılında kurulmasına rağmen yoluna kararlılıkla devam ettiğini, amaçlarının Giresun’daki teknik elemanların her yönden gelişimine katkı sağlamak olduğunu belirtti.

Diğer taraftan Giresun Teknik Eğitim Araştırma ve Geliştirme Derneğinin de (TEGDER) ortağı olduğu “Hidroelektrik Santrallerin Çevresel Etkileri “ projesi Ulusal Ajans’ın ön değerlendirmesinden geçti. Bundan sonraki süreçte proje içerik değerlendirmesine tabi tutulacak. Proje kapsamında 15 gün boyunca Almanya, Norveç ve Finlandiya’daki Hidroelektrik Santral projelerinin gezilmesi amaçlanıyor.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir