Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10251 kez okundu. | Kategori : KARADENİZ
Haberin Tarihi :   17 Şubat 2012 - 18:46

Valilerden Sıkı Takip

Büyüt
Küçült
Valilerden Sıkı
Geçen yıl Temmuz ayında temeli atılan Ordu-Giresun Havaalanı inşaatı her iki il Valisinin sıkı denetiminde.

Geçen yıl Temmuz ayında temeli atılan Ordu-Giresun Havaalanı inşaatı her iki il Valisinin sıkı denetiminde.   Bugün bölgeye giden Valimiz Dursun Ali Şahin ile Ordu Valisi Orhan Düzgün hem taş ocağında, hem de dolgu alanında incelemelerde bulundular.   İlk olarak yolu yeni açılan ve havaalanı inşaatına 5 km uzaklıkta bulunan Divane Mevkiindeki taş ocağında incelemede bulunan Valiler, çalışmaları bir süre takip ettiler.   Ardından dolgu alanında incelemede bulunan her iki Vali, Şantiye Şefi Işık’tan çalışmalarla ilgili ayrıntılı bilgi aldılar.    Şantiye Şefi çalışmaların hummalı bir şekilde sürdüğünü belirterek, havaalanı inşaatını 2013 yılının sonunda bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir