Çaldağ-İnişdibi Karayoluna Yapılacak 3 Köprü İhale Ediliyor
Çaldağ-İnişdibi Karayolumuzun, Karadeniz Sahil Yolundan İnişdibi'ne kadar 24 km'lik bölümünün standart hale getirilmesi ile ilgili onaylanan projenin yapım ihalesini daha önce yaptırmıştık.
ÇALDAĞ-İNİŞDİBİ KARAYOLUNA YAPILACAK 3 KÖPRÜ İHALE EDİLİYOR
“Çaldağ-İnişdibi Karayolumuzun, Karadeniz Sahil Yolundan İnişdibi'ne kadar 24 km'lik bölümünün standart hale getirilmesi ile ilgili onaylanan projenin yapım ihalesini daha önce yaptırmıştık.
Verdiğimiz sözü yaptığımız çalışmalarla kademe kademe yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Önce Kara Yolumuzun sel tehdidi altında olan bölümlerinin istinat duvarlarının ve sanat yapılarının bitirilmesini sağladık. Dar olan bölümlerinin genişletilmesine yönelik kamulaştırma çalışmalarını başlattık.
Bugün itibarıyla çalışmalarımızı bir kademe daha ileri götürüyoruz. Karayolları Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğü nezdindeki girişimlerimizle, Çaldağ-İnişdibi Karayolumuzun standardını yükseltecek ve araçların güvenli bir şekilde ulaşımını sağlayacak ÜÇ BÜYÜK KÖPRÜNÜN İHALESİNİ YAPTIRIYORUZ.
Birinci Köprü; karayolumuzun Lapa Köyü, Burhaniye Köyü ile Çaldağ-İnişdibi Beldelerine ayrımı sağlayan kavşaktaki virajı ortadan kaldıracak ve 40 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğinde olacaktır.
İkinci köprü; İnişdibi Beldesinin Sultaniye Mahallesine giriş bölümünde yer alan ve yol güzergâhına ters bir konumda olan köprünün yerine yapılacak olup, 45 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğinde olacaktır.
Üçüncü Köprü ise; İnişdibi Beldesi Sultaniye mahallesinin karşısına gelen bölüme yapılacak, 37 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğinde olacaktır. Bu köprü sayesinde araçlar Sultaniye Mahalle Merkezindeki dar yolu kullanmak zorunda kalmayacaklardır.
Çaldağ-İnişdibi karayolumuzun standardını yükseltecek bu üç köprünün ihale bedeli 2,5 Milyon Türk Lirasını geçmektedir.
Köprülerin yapımını üstlenecek firmanın belirlenmesine yönelik ihalenin bölge halkımız ve tüm hemşerilerimiz için hayırlı olmasını diliyor, Sevgi ve selamlarımı sunuyorum. 23.12.2010
Ali TEMÜR
Giresun Milletvekili
Benzer Haberler
Aydındere Yolu İhaleye Çıkıyor
Aydındere Yolu İhaleye Çıkıyor
Çaldağ Ve İnişdibi Tek Çatı Altında
Vali Dursun Ali Şahin kapanacak olan İnişdibi ve Çaldağ Belediyelerinin tek çatı altında...
Karaahmetoğlu; Danıştay' ın Kararı Mağduriyeti Gideremeyecek
Danıştay'ın Karadeniz Sahil Yolu'nun hizmete girmesinin ardından 2005 yılında Fındıklı ve Ardeşen...
Karadeniz Haberleri
TümüDenizlerde Genel Av Yasakları 15 Nisan’da Başlıyor
Birlik Üyeleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldiler
Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Üyeleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi





