3. Çömlekçi Deresi Fındık Festivali 24 Temmuzda
Tirebolu ilçesine bağlı Yukarı Boğalı ve Belen Köyleri ile Görele Gültepe Köyü tarafından ortaklaşa düzenlenen 3. Çömlekçi Deresi Fındık Festivali bu yıl 24 Temmuz Pazar günü Değirmen Bükü mevkiinde yapılacak.
3. Çömlekçi Deresi Fındık Festivali 24 Temmuzda
Tirebolu ilçesine bağlı Yukarı Boğalı ve Belen Köyleri ile Görele Gültepe Köyü tarafından ortaklaşa düzenlenen 3. Çömlekçi Deresi Fındık Festivali bu yıl 24 Temmuz Pazar günü Değirmen Bükü mevkiinde yapılacak.
Festival Komitesi tarafından yapılan açıklamada “üç yıldır yaptığımız bu festival hemşerilerimizin birlik ve beraberliğini temin etmesi açısından önemli bir organizasyondur. Tüm hemşerilerimizle fındık toplama mevsimi başlamadan son bir kez daha bir araya gelmek ve eğlenmek istiyoruz. Önemli sanatçıların katılacağı ve Mavi Karadeniz Tv’den naklen yayınlanacak olan festivalimize tüm hemşerilerimiz davetlidir. Hemşerilerimizin aramızda bulunup festivalimizi onurlandırmanızdan mutluluk duyarız” denildi.
Festivalin organizasyon heyetinin Yukarı Boğalı Köyü Muhtarı
Haber: Mehmet Topçu
Resim: İbrahim Balcıoğlu
Benzer Haberler
Çömlekçi Fındık Festivali 25 Temmuz' da
Tirebolu Yukarı Boğalı Köyü ile Görele Gültepe Köylerinin ortaklaşa düzenlediği.
Giresun İli Yatırımları
İlimizdeki toplam yatırım miktarı 3.198.714.000 TL. olup bunun ayrıntısı şu şekildedir.
Köylerde Yaşanan Su Sorunu Hakkında Bakanlığın Cevabı
Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu' nun Giresun'un ilçelerinde yaşanan su sorunlarına...
Kultur Sanat Haberleri
TümüUbeydullah Göktekin’den Söyleşi ve İmza Günü: “Düşün’sene...
Ubeydullah Göktekin’den Söyleşi ve İmza Günü: “Düşün’sene D’üşüyorsun”
15. ULUSLARARASI TARIM ORMAN VE İNSAN FOTOĞRAF YARIŞMASI...
Şiirleriyle Gönüllere Dokunan Müzeyyen Keskin'e Onur Belgesi
Türk Dünyası Yazarları Birliği İlk Kitap Fuarı Sona Erdi
TÜRK DÜNYASI YAZARLARI BİRLİĞİ İLK KİTAP FUARI SONA ERDİ../Müzeyyen KESKİN





