Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13662 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   26 Mart 2020 - 20:23

Kurumsal Hediye Modelleri

Büyüt
Küçült
Kurumsal Hediye

 

Bireysel olarak alınan hediyelik ürünlerin yanı sıra kurumsal hediye ürünleri de alınması gereken ürünler arasında yer alıyor. Kurumsal olarak tasarlanan hediyelik ürünler, diğer ürünlere oranla elbette daha farklı ve daha ağır başlıdır. Kurum adına verilecek olan hediyeler içerisinde kurumun adına özel anahtarlık modelleri, dolma kalem modelleri, çakı ve cüzdan seti modelleri, takvim modelleri ve masaüstü ürünleri yer alıyor.

Kurumsal Hediye Ürünleri Kişiye Özel Tasarlanır Mı?

Kurumsal hediye modelleri elbette kişiye özel olarak yazılı ya da baskılı fotoğraf şeklinde tasarlanabilir. Aynı zamanda kuruma özel olarak da tasarlanan bu ürünler uzun yıllar boyunca kullanılabilir ve kurumların sizi hatırlamasına yardımcı olur.

Kurumsal Hediye Fikirleri Nelerdir?

Kurumsal hediye fikirleri arasında birbirinden çeşitli seçenekler ve alternatifler mevcuttur. Ajanda modellerinden post modellerine, dosya modellerinden mouse pad modellerine, kravat ve papyon modellerinden ofis ürünlerine varana kadar pek çok ürün kişiye özel olarak lazer kesim tekniğiyle hazırlanır. Tüm ürünleri kategorileri altında https://www.hediyezin.com/kurumsal-hediye adresinde kolaylıkla bulabilirsiniz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir