Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 51712 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   26 Mart 2019 - 20:55

31 Mart Yerel Seçimleri Bulancak Meydan Mitingleri başladı.

Büyüt
Küçült
31 Mart Yerel Seçimleri Bulancak Meydan Mitingleri

 

Bulancak Cumhuriyet Meydanında Salı günü (26.03.2019) yapılan günün en kalabalık ve coşkulu mitingi saat 12.15’te başlayan AK Parti Meydan Mitingi oldu. Namaz saatine denk gelmesine, çok sayıda vatandaşımızın namaza gitmesine rağmen coşkulu bir kalabalıkla meydanda yerini alan AK Partililer, Belediye Başkan Adayları Recep Yakar, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İl Genel Meclisi Üyesi adaylarını desteklediler.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: “Bulancak bu kış doğalgaz’a kavuşacak”

Mitinge, seçim çalışmaları ve bir dizi temaslar için Giresun’a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Kadir Aydın, Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım da katıldılar.

Mitingde konuşan Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanı Dönmez; “Ben enerji bakanıyım ve enerjiyi iyi tanırım. Bulancak’ta gördüğüm enerji üst safhada. İzninizle bu enerjiyi diğer toplantılara da taşıyacağım. Bulancak’ta Recep Yakar başkanımız birçok hizmetleri tamamlamış ve yeni dönemle de ilgili güzel projeleri var. Bulancak’ta doğalgaz altyapısı büyük oranda tamamlanmış. Önümüzdeki kış inşallah Bulancak’ta doğalgaza kavuşmuş şehirlerimiz arasında yerini alacaktır. Sizlerin enerjisi ve desteğiyle hizmete devam diyoruz. Recep Başkanımı size, sizi Allah’a emanet ediyorum”dedi.

Başkan Yakar; “Bulancak kararını vermiş”

Bulancak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Yakar’da yaptığı konuşmasında, beş yılda yaptıkları hizmetleri anlatarak. “Biz yaptıklarımızı ortaya koyuyoruz. Bundan sonra yapacaklarımızın da projeleri, planları hatta kaynakları hazır. Bizim tek kaygımız hizmet ve Bulancak’tır. Bulancak’a talip olmak ciddi bir iştir. Yalanlarla iftiralarla yola giriyorsanız baştan kaybedersiniz. En azından biz yalanlarını yüzlerine vururuz. Afaki değil belgelerle konuşuruz. Samimi olmayanların bu millete verecekleri bir şeyde olamaz. Siz bizi biliyorsunuz, biz sizi biliyoruz. Bu coşkulu kalabalığı karşımda gördüm bir kez daha gurur duydum. İki aydır ev ev, esnaf esnaf, mahalle mahalle dolaşıyoruz. Görüyoruz ki; Bulancak kararını vermiş. Net konuşmak gerekirse seçim bize hayırlı olsun. Sıkıntı yok!” diye konuştu.

Başkan Yakar, konuşmasının sonunda, mitinge katılanları, bu akşam yapılacak yeni projeler tanıtım toplantısı, Çarşamba günü yapılacak İskele’nin ışıklarının yakılması töreni ile İhsaniye mahallesi toplantısı ve gençlik konserine davet etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir