Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6621 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   04 Eylül 2012 - 18:45

4.Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı Trabzon' da Yapıldı

Büyüt
Küçült
4.Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı Trabzon da
Geçtiğimiz hafta sonu Trabzon'da yapılan Yerel Yönetimler Şura Toplantısı'na büyük katılım gösteren Giresun İl Teşkilatı, katılımcı tüm iller arasında birinciliği elde etti.

Geçtiğimiz hafta sonu Trabzon'da yapılan Yerel Yönetimler Şura Toplantısı'na büyük katılım gösteren Giresun İl Teşkilatı, katılımcı tüm iller arasında birinciliği elde etti. Giresun İl Teşkilatı, başta AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Tanrıverdi ile Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nusret Bayraktar olmak üzere tüm partililerin övgüsüne mazhar oldu.

 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından yıllık bölge çalışmaları çerçevesinde düzenlenen “Yerel Yönetimler Şura Toplantısı” AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi başkanlığında geçtiğimiz hafta sonu Trabzon’da yapıldı. Bölgede bulunan Trabzon, Giresun, Artvin, Bayburt, Gümüşhane, Ordu ve Rize İl Teşkilat mensuplarının katılımı ile yapılan toplantıya, Giresun’dan yoğun ilgi ve katılım gösterildi.

Giresun İl Başkanlığı’nın iyi organize olması nedeniyle toplantıya, Giresun’dan katılım yüzde 89 oranında gerçekleşirken, toplantıya ev sahipliği yapan Trabzon’u bile geride bırakmayı başardı.

 

Toplantıya Giresun İl Teşkilatı’nın gösterdiği ilgi ve katılım, başta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi olmak üzere tüm partililerin övgüsüne mazhar oldu.

 

Toplantıda, Belediye Meclis Üyeleri adına Giresun Belediye Meclis Grup Başkanı ve AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, bir konuşma yaptı.

 

Öztürk, konuşmasında, 2014 Mahalli İdareler Seçimi ile yerel yönetimlerdeki AK Parti’nin başarılarından övgüyle bahsetti.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti'nin belediyeciliğin ve hizmetin adresi bir parti olduğunu vurguladı.

 

Tanrıverdi,"Yerel yönetimler dinamik bir yapıya sahiptir. Dolayısıyla gelişen, değişen Türkiye ve dünya şartlarında elbette değişime ayak uydurmak zorundayız. Değişime direnen kurumlar, kuruluşlar, ülkeler her zaman yok olmuşlardır. Dolayısıyla değişimin gerçekleşmesi için değişimi çok yakından takip etmemiz gerekiyor. Bu anlamda biz hem Türkiye'de değişimi çok iyi takip ediyoruz hem de uluslararası düzeyde değişimin ne olduğunu yakından takip ediyoruz" dedi.

Hüseyin Tanrıverdi, Türkiye'deki 2 bin 950 belediyeden, bin 667'sinin AK Parti'li olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Bu bölgemize baktığımızda ise toplam 240 belediyenin 171'i AK Parti'lidir. 2 bin 511 belediye meclisimizin bu bölgemizde bin 363'ü, yani yüzde 54,28'i AK Parti'lidir. Yine 214 olan il genel meclisi üyesinin 168'i AK Parti'lidir. Türkiye'de yerel yönetimlerin ve belediyeciliğin adresi AK Parti'dir. Biz AK Parti olarak hizmet partisiyiz"

ÖZTÜRK, ANKARA’YA GİTTİ

 

Öte yandan AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, yapılacak olan bazı parti içi çalışmalar ve toplantılara katılmak üzere dün akşam Ankara’ya gitti.

 

Öztürk, bugün 4. Olağan Büyük Kongre hazırlıklarıyla ilgili Başbakan Recep Tayip Erdoğan Başkanlığı’nda yapılacak olan istişare toplantısına katılacak.

              AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, ayrıca 9 Eylül Pazar günü yapılacak olan AK Parti Genel Merkezi’ndeki 77. genişletilmiş il başkanları toplantısına katılacak. Bu toplantıya Öztürk ile birlikte, İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Kocaoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Şeyma Tekin ve İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden de yer alacaklar.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir