Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6241 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   18 Şubat 2024 - 00:20

94 RUHU İLE AYDIN GÜNLERE

Büyüt
Küçült
94 RUHU İLE AYDIN

Yeniden Refah Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Mesut Aydın seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

'Giresun'da; çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız' diyen Giresun Belediye Başkan Adayı Mesut Aydın: 'Sahada karşılaştığımız destek ve teveccüh bize güç veriyor, bu güç ve motivasyonla yorulmamak üzere çıktığımız kutlu hizmet yürüyüşümüzü sürdürüyoruz' dedi.

YRP'nin üye sayısındaki artışı 'Milli Görüş iktidarının ayak sesleri' olarak nitelendiren Mesut Aydın, sözlerine şöyle devam etti:

'Dürüst, ahlaklı ve hesap verebilen bir şuurun temsilcileriyiz. Milletimizin özgür iradesinin yegâne savunucusuyuz. Vatandaşımıza ''bir yol daha var'' dedirten umudun kaynağıyız. Aydın günlere yürüyen Giresun'umuzun hizmetkârı olmak için gece-gündüz demeden koşturuyoruz.

 94 ruhunun getirdiği huzur bereket güven ve mutluluk ortamının yeniden tesisi için varız.

Giresun'umuzun her köşesinde izimiz var, eserimiz olacak. Liderimiz Dr. Fatih Erbakan Bey'in önderliğinde teşhisi net bir şekilde konulmuş bütün marazlardan milletimizi kurtarmak için; adaletli ve herkesi kucaklayan yönetim anlayışımız ile ilimizi yönetmek için 31 Mart'ı Milli Görüş'ün Giresun semalarına doğuşunu bekliyoruz' dedi.

Giresun'da üye sayılarının 4200'ü geçtiğini söyleyen Aydın:  'Beş bin üye sayısı hedefimize çok az kaldı. Sefer bizden Zafer Allah'tan...

Ömrümüzü adadığımız Giresun'umuzda belediye başkanlığını kazanmak ve milletimize kazandırmak için koşmaya devam edeceğiz, Giresunlu kardeşlerimizin desteği ile Allah bunu bize nasip edecek' dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir