Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6864 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   13 Kasım 2013 - 19:03

Aday Adayı Akten; Dün Nasılsak Bu Günde Aynıyız

Büyüt
Küçült
Aday Adayı Akten Dün Nasılsak Bu Günde
AK Parti Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Akten, her zaman olduğu gibi Giresun halkıyla kucaklaşmaya devam ediyor.

AK PARTİ GİRESUN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI AYHAN AKTEN  ''DÜN NASILSAK BUGÜNDE AYNIYIZ. DEĞİŞMEDİK, DEĞİŞMEYECEĞİZ.

AK Parti Giresun Belediye Başkan Aday Adayı  Ayhan Akten, her zaman olduğu gibi Giresun halkıyla kucaklaşmaya devam ediyor.

Giresun ve Giresunlu için gerçekleştirdiği projeler ve çalışmalarla halkın takdirini takdir toplayan, sadece belli dönemlerde değil her zaman Giresunlu'nun yanında olan Akten, kentin cadde ve sokaklarını gezerek Giresun halkıyla biraraya gelme geleneğini sürdürüyor.

Güler yüzlü, samimi ve içten bir şekilde vatandaşlarla sohbet eden Akten, sorunları dinliyor, Giresunlu'nun istek ve önerilerini alıyor.

GİRESUNLU, AKTEN'İ BAĞRINA BASIYOR

Her zaman Akten'i, "Bizden Biri" olarak gören Giresun halkı, Aday Adayı Ayhan Akten'i adeta bağrına basıyor.

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Giresun halkının yanında olmaya, kucaklamaya devam edeceğini vurgulayan Akten,"Bugüne kadar kimseye ayrım yapmadık. Bundan sonra da yapmayacağız. Her zaman olduğu gibi herkesi kucaklamaya devam edeceğiz"

Akten,"Dün nasılsak, bugün de öyleyiz. Yarın da öyle olacağız. Biz değişmedik. Makam ve mevkiiler de bizi değiştirmeyecek. Hep Giresun'u düşündük. Giresun'un düşünmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Belediye başkanlarının sadece yol, içme suyu, kaldırım işleri yapmak veya çöp toplamakla yükümlü olmadıklarını  kaydederek,"Halka hizmet Hakka'a hizmettir. Biz hep bu düsturla çalıştık. Çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

GİRESUN'UN HAKETTİĞİ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINA İHTİYACI VAR

"Giresun'un hak ettiği bir belediyecilik anlayışına ihtiyacı var" diyen Akten, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Belediye başkanı farklılık yaratmaktır zorundadır. Biz de farklı fikir ve farklı projeler yaratarak Giresun’u ileri götürmeye adayız, talibiz” diye konuştu.

GİRESUN'A İŞ SAHALARI KAZANDIRACAĞIZ

AK Parti  Ayhan Akten, başkanı olduğu dernek vasıtasıyla Giresun'a kazandırmak için sürdürdükleri mücadelelerini anımsatarak, belediye başkanı olması halinde imkanların daha da artacağını müjdeleyerek,"Yetkili olmamamıza rağmen

 

kurduğumuz bir dernek ile yatırımcı getirmeye çalışıyoruz. Ortak şuralar yapıyoruz. Biz bunları yapmaya devam edeceğiz. Bulduğumuz yatırımcılara arazi bulmakta zorlanıyoruz. SEKA'da Giresun Belediyesi'nin 140 dönüm arazisi var. Al

 

kardeşim sen yatırımını yap, işini kur aş, ekmek bekleyen Giresunlu işsiz kardeşimi iş sahibi yap deriz. Biz farkındalık yaratmak için adayız. Biz farklıyız"

BİZ DE VARIZ

Giresun'un geleceğine yön vereceklerini aktaran Akten,"Giresun beş yılda her alanda geri gitti. Yapılan işler eksik ve hatalı. İş yapılıyor ama plan ve proje üretmeden yapılan çalışmalardır. Günü kurtarmak adına yapılıyor. Biz bunu

 

değiştireceğiz. Giresun’da kaliteli insanlar var. Bir araya gelerek fikirleri ve konuları konuşarak ortak plan yapılması gerekir. Benim farklı projelerim var. İnşallah belediye başkanı olursak bunları gerçekleştireceğiz. Giresun'da

 

herkes geçmişi konuşuyor, biz geleceği konuşmayı  öğrenmeliyiz. Halk hayatını kolaylaştıracak işler istiyor. Bizde halkın hayatını kolaylaştıracak işler yapmak için çalışacağız"



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir