Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10434 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   01 Aralık 2013 - 00:52

Aday Adaylarından Teşekkür Mesajı

Büyüt
Küçült
Aday Adaylarından Teşekkür
Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Halil TOPATAN;

Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Halil TOPATAN; ‘’Aday adaylığımı açıkladığım günden bu yana; gerek Giresunlu hemşerilerim, gerekse partimizin değerli mensuplarının göstermiş olduğu büyük teveccüh ve vermiş oldukları destekten ötürü herkese teşekkür ederim.’’ diyerek, aday adaylığı sürecinde kendisine ilgi ve alaka gösteren herkese teşekkür etti.

Aday adayı Halil TOPATAN, ‘’Bende dâhil olmak üzere tüm aday adayı arkadaşlarım yaşadığımız bu süreçte partimize yakışır bir aday belirleme sürecinin nasıl yaşanabileceğini, aday belirleme sürecinde çıtanın nasıl yükseltilebileceğini, demokratik bir mücadelenin nasıl yapılacağını bütün güzellikleriyle tüm Giresun’a gösterdiğimizi düşünüyorum’’ diyerek, tüm Ak Parti Giresun Belediye başkan aday adaylarına teşekkür etti. Milletimize hizmet davasının birer gönüllü neferi olan aday adayı arkadaşlarımla girdiğim bu tatlı rekabette, partimiz tarafından AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı olarak uygun görülen Prof. Dr. Yılmaz CAN kardeşime çıktığı bu yolda, her anlamda yanında olduğumu ve sonsuz destek vereceğimi belirtmek istiyorum diyen Topatan; ‘’ Önemli olan partimizin başarısıdır. Küçük hesaplarla değil, büyük hedeflere doğru tüm parti teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde yol almak için çabalayacağız. Bu bağlamda AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı olarak uygun görülen arkadaşımız Prof. Dr. Yılmaz CAN arkadaşımıza çıktığı bu yolda gereken desteği vererek, bende dâhil bütün aday adayı arkadaşlarım aday olan arkadaşımızın yanında durmalıyız.’’dedi.

 Aday adayı Halil TOPATAN; ‘’Aday adaylığım sürecinde şahsıma destek veren, katkıda bulunan AK Parti İl ve İlçe teşkilatlarına, İl Genel Meclisi üyelerine, Belediye Başkanlarına, ilimiz medya kuruluşlarına, ekip arkadaşlarıma ve yürüttüğüm çalışmalar esnasında desteklerini her an hissettiren dostlarıma ve hemşerilerime en içten saygılarımı sunuyorum.’’dedi.

YILMAZ: "İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER"

AK Parti Giresun Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Mete Bahadır Yılmaz seçim çalışmaları süresince gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı Giresunlu hemşehrilerine ve partililerine teşekkür etti.

Yılmaz, 11 Yıldır Türkiye'de hem siyasi hemde ekonomik olarak yaşanan gelişmelerin devamı niteliğinde şehrimize hizmet etmek amacı ile çıkmış olduğum bu yolda Giresun halkından, partililerimizden, esnafımızdan ve diğer Aday Adayı arkadaşlarımızdan  büyük teveccüh görmüş olmanın mutluluğu içinde aday adaylığı sürecini tamamlamış bulunuyoruz.

Yılmaz; "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Ankara'da düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında şehrimizin Belediye Başkan Adayı olarak Prof. Dr. Yılmaz Can hocamız aday gösterilmiş olup, bizlerde bu partinin birer neferi olarak Mart 2014 yerel seçimlerinde el ele verip bu şehrin gelişimi için var gücümüzle çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu millet bu şehir bizden ve Yılmaz Can hocamızdan artık hizmet bekliyor. Aday Adaylığı süresince bizlere ve partimize gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimi sunarım" dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir