Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6026 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   26 Mayıs 2011 - 18:50

''Aile Sigortası son 40 yılın en iyi projesi''

Büyüt
Küçült
Aile Sigortası son 40 yılın en iyi
Keşap'ta pazarcı kadınları ziyareti sırasında yoğun ilgiyle karşılanan CHP milletvekili adayı İnş. Müh. Aykut Gezmiş ''İhtiyaç sahibi her aileye 600 ile 1.250 lira arasında net nakit maaş vereceğiz ve bu para ailedeki kadının hesabına yatırılacak'' dedi.

Keşap'ta pazarcı kadınları  ziyareti sırasında yoğun ilgiyle karşılanan CHP milletvekili adayı  İnş. Müh. Aykut Gezmiş ''İhtiyaç sahibi her aileye 600 ile 1.250 lira arasında net nakit maaş vereceğiz ve bu para ailedeki kadının hesabına yatırılacak'' dedi. 

''Aile Sigortası son 40 yılın en iyi projesi''

Gezmiş  ayrıca “Haramilerin saltanatını  yıkıp, halkın iktidarını  kuracağız. Devletin şefkatli eli ihtiyaç  sahibi her aileye uzanacak. Bunu da bir sadaka gibi değil, bir hak olarak vereceğiz” ifadelerini kullandı.  
 

     Seçim çalışmalarını Keşap’ta sürdüren CHP milletvekili adayı  Aykut Gezmiş, pazarcı kadınları ziyaret ederek Aile Sigortası’na ilişkin sorularını yanıtladı ve “Aile Sigortası  son 40 yılın en iyi projesi” dedi.

     CHP Keşap İlçe Başkanı Metin Öztürk ve çok sayıda partili ile ziyaretlerini sürdüren Gezmiş, “Resmi geliri 825 liranın altında olan her yoksul aileye, 600 ile 1.250 lira arasında net, nakit maaş vereceğiz ve bu para ailedeki kadının hesabına yatırılacak. Kadınlarımız bu parayı bir emekli gibi, bir memur gibi her ay çekerek diledikleri gibi harcayacaklar” ifadelerini kullandı.

     Pazarcı  kadınların, Aile Sigortası’na ilişkin sorularını ayrıntılı  şekilde samimiyetle yanıtlayan CHP milletvekili adayı Aykut Gezmiş şunları söyledi:

     YOKSULLUĞU BİTİRECEĞİZ

     “Sosyal devlet bunun için vardır. Devlet ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek zorundadır. CHP iktidarında devletin şefkatli eli ihtiyaç sahibi her aileye uzanacaktır. Bunu da bir sadaka gibi değil, bir hak olarak vereceğiz. Bu destek zaten bir lüks değildir, bir haktır. Tıpkı güvenliği, adaleti sağlaması, tıpkı eğitim ve sağlık gibi temel hizmetleri ücretsiz vermesi gibi, yoksulluğu bitirmek de devletin asli görevidir.”

     AİLE SİGORTASI KADINLARIN UMUDU OLDU

     Pazarcı  kadınlarda büyük ilgi uyandıran Aile Sigortası projesine yönelik “kaynağı nasıl yaratacaksınız?” şeklindeki soruyu da cevaplayan Aykut Gezmiş, “Aile Sigortasıyla harcanacak para yıllık bütçenin sadece yüzde 2’si civarındadır. ‘Haramilerin iktidarını yıkacağız, halkın iktidarını kuracağız’ diyorsak bu parayı ayırmak zorundayız.” dedi.

     KADINLAR CHP’NİN PROJELERİNİ ALKIŞLADI

     Gezmiş’e yoğun ilgi gösteren ve Aile Sigortasıyla umutlanan Keşaplı  pazarcı kadınlar “Aslında biz partiye değil, iş yapana, bizi rahat ettirecek projeleri üretenlere oy vereceğiz. Görüyoruz ki CHP yoksulluğu yenmek için kolları sıvamış, biz de bizi kim düşünüyorsa ona oy vereceğiz” şeklinde görüş belirttiler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir