Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10320 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   26 Kasım 2011 - 18:58

AK Parti Bulancak 4. Olağan Kongresi yapıldı.

Büyüt
Küçült
AK Parti Bulancak  4. Olağan Kongresi
AK Parti Giresun Bulancak İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi 26.11.2011 tarihinde yapıldı.

AK Parti Giresun Bulancak İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi 26.11.2011 tarihinde yapıldı.   

     AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nde tek liste olarak gidilen ve coşkulu bir hava içersinde gecen kongrede Hamit KARAOĞLANOĞLU, delegelerin tamamının oyunu alarak tekrardan Bulancak İlçe Başkanlığına seçildi.

     Bulancak Otogar Düğün Salonu'nda yapılan kongreye AK Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet GELDİ, Adem TATLI ve AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK, AK Parti İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkanları, İl, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile ilçe teşkilatı üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

     Divan Başkanlığını AK Parti İl Başkan Yardımcısı Zeki ÇAKIR’ın yaptığı kongrenin divan üyeliklerini ise İl Başkan Yardımcısı Seniha KANKAYA ve İl Genel Meclis Üyesi Recep HIDIR yaptı.

      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden programda, Mevcut İlçe Başkanı Hamit KARAOĞLANOĞLU yaptığı konuşmada, göreve geldiği günden bu yana teşkilat olarak yürütülen çalışmaları rapor halinde delegelerle paylaştı. Daha sonra Başkan KARAOĞLANOĞLU, kongrede hizmet için siyaset yaptıklarını belirterek, milletvekillilerimiz, kadın ve gençlik teşkilatlarımız, belediyelerimiz, il genel meclisi üyelerimiz ve tüm birimlerimizle çok farklı olduklarını söyledi. Daha sonra bu özelliğimizle Bulancak’ta çok şeyler yaptıklarını ifade etti. Birçok büyük hizmetlere hep birlikte imza attıklarını belirterek teşkilatçılığın gönüllülük işi olduğunu söyledi.

     Daha sonra Giresun Milletvekilleri Adem TATLI ve Mehmet GELDİ sırasıyla Türkiye’de ve Giresun’da yapılan hizmetleri delegelerle paylaştı.

       AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK ise, referandum ve genel seçimlerin kazanılmasında büyük emekleri olan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Kurulduğu günden bu yana AK Parti'nin büyük bir yükselişte olduğunu, aldığı oy oranları ve milletin teveccühünün de bunun en açık göstergesi olduğunu dile getirdi.

     İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK, “2002'den bu yana başta Başbakanımızla ve tüm teşkilatlarımızla hep birlikte canla başla çalıştıklarını ve bugünlere geldiklerini söyledi. Bu başarılarda bu zamana kadar teşkilatlarımızda görev almış yöneticilerimizin katkısının elbette çok büyük olduğunu sözlerine ekleyerek bütün teşkilat mensuplarının görüşlerini ve fikirlerini alacağız” dedi. Ayrıca kongrelerimizde birlik ve beraberliğin önemli olduğunu, önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 2015 Genel seçimlerinin olduğunu vurgulayan İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK, kongrelerin sonucunda teşkilatların yenilenmesinin bir ihtiyaç olduğunu vurguladı. Siyasette değersiz insanın olmadığını söyledi.  

     Yapılan 7 seçimde Bulancak’ın Türk Siyasal Hayatına ve Giresun tarihine adını yazdırdığını sözlerine ekledi. Daha sonra Yeni yönetimde görev alacak arkadaşlara başarılar dileyerek konuşmasına son verdi. 
 

       Tek listenin yer aldığı kongrede mevcut Başkan Hamit KARAOĞLANOĞLU, güven tazeledi. 

     BULANCAK İLÇESİ ASİL LİSTE 

HAMİT KARAOĞLANOĞLU BİROL AKTAY CAFER TATLI CÜNEYİT ÖZTÜRK DİLARA TELLİ MUTLU EBRU KARADENİZ EROL VURAL FERİDUN AYDOĞDU HAYRİ UĞUR ÖZDEMİR İBRAHİM AKOĞLU İZZET KARADENİZ MURAT YAŞAR MUSTAFA AYDIN MUSTAFA KARAKAYA NAİM YASLI NECATİ YILDIRIM NUMAN AKSU NURTEN ÖZEL OKTAY KARAMAN SALİHA KOÇ TELAT DEMİREL TELAT KURTOĞLU TUNCER KORKMAZ TURHAN ORDU YETKİN AYTEKİN  

     BULANCAK İLÇESİ YEDEK LİSTE 

ERDİNÇ KONANÇ KADİR YILDIRIM İSMET DEMİR ŞENOL YILMAZ SEDAT KUTLU ABDULLAH GÜNDOĞDU CELALETTİN BEYAZ MEHMET KARAMAN ALİ ARTUL SÜLEYMAN AKSU HASAN BAŞOĞLU AZİZ CİVEK ALAETTİN ERGÜNER MUSA KAYA SEYFULLAH YASLI MUSTAFA TOMAK AHMET GEDİK BİROL TOPRAK MUSTAFA KARABULUT RABİA YILMAZ ERHAN ÇENGEL ABDULLAH KARADENİZ HAVA BEYAZ MURAT COŞKUN HALİL CÜRGÜL

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir