Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 26047 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   05 Mart 2018 - 13:38

AK Parti Doğankent İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Seçimi Yapıldı

Büyüt
Küçült
AK Parti Doğankent İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Seçimi

 

Divan başkanlığını Giresun Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Dilara Telli’nin yapmış olduğu AK Parti Doğankent 5.ci İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na yeniden Arzu Şirin Patan seçildi.

 

Harşıt 15 Temmuz Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu salonunda yapılan AK Parti 5.ci olağan genel kurulda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırm’ın mesajları okundu. İlçede kadın kolları başkan ve üyelerinin faaliyetleri açıklandı.

AK Parti Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden’e, Kadın Kolları başkan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında destek ve katılarından dolayı Kadın Kolları Başkanı Arzu Şirin Patan bir plaket sundu.

Şirin, burada yaptığı konuşmada, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, "Biz inanıyoruz ki kadınlar birlik olursa dünya dahada yaşanabilir yer olur. Yaşadığımız çağın gerçekleri göz önüne alındığında değişim kaçınılmazdır. Bu değişimin yükünü sırtlayacak kadroların yenilenmesi elden ele taşınacak bayrağın zirveye götürülmesi için gereklidir. Bizden önce ve bizimle beraber bu kutlu davanın bayrağını taşıyan ellere hürmet etmek bir vefa borcumuzdur. Birliğimizi pekiştirecek olan kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni eder katılımınızan ve desteklerinizden dolayı hepinize şükranlarımı sunarım" dedi.

AK Parti Doğankent ilçe Başkanı Rüşan Özden; “Her başarılı erkeğin arkasında bir bayan vardır. Kadınlarımız Mahalle ve Köylerimizi adım adım gezerek sorunların çözümü için çalışmalarını sürdürmektedir. Bizleri güçlü kılan kadın kolları başkan ve üyelerine teşekkür ederim.”Dedi.

AK Parti Giresun Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın konuşmalarında;” Kadrolarımızı güçlendireceğiz. 2019’da yapılacak olan seçimlere daha güçlü girmek için çalışmalarımıza devam ederek birlik ve beraberliğimizi güçlendireceğiz. 5.ci Olağan genel kurulda başkan seçilecek olan başkan ve üyelerine başarılar dilerim.”Dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde, 256 delegenin oyunu alan Şirin, AK Parti Doğankent İlçe Kadın Kolları Başkanı seçildi.

Arzu Patan Şirin başkanlığındaki yeni yönetim kurulu; Ayşe Şahin, Nazlı Patan, Hacer Yakupoğlu, Lütfiye Alim, Emine Özden, Fikriye Sarı, Ayşe Aydın, Öznur Kahveci, Saliha Güvendi, Sema Özden’den oluştu.

Doğankent Kadın Kolları 5. Olan Genel Kurula; AK Parti Giresun Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın, AK Parti Giresun Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Dilara Telli, AK Parti Keşap Kadın Kolları Başkanı Saliha Özdemir Bıçak, AK Parti Güce Kadın Kolları Başkanı Günay Al, AK Parti Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden, AK Parti Doğankent Gençlik Kolları Başkanı Şuayip Turfan, AK Parti Doğankent İl Genel Meclisi Üyesi Fatma Dil Yazıcı, Doğankent Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhiddin Pir, Süttaşı Mahallesi Muhtarı Ekrem Günay, Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Hamza Aracı, Çatalağaç Köyü Muhtarı Yılmaz Bayrak, Söğütağzı Köyü Muhtarı Hüseyin Aslan, Oyraca Köyü Muhtarı Selahattin Cihan, Çatak Köyü Muhtarı Yakup Kabadayı, AK Parti Doğankent İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri Yaşar Dede, Ali Patan katıldılar.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir