Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11698 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   27 Kasım 2011 - 18:31

AK Parti Giresun Merkez İlçe 4. Olağan Kongresi yapıldı.

Büyüt
Küçült
AK Parti Giresun Merkez İlçe  4. Olağan Kongresi
AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi 27.11.2011 tarihinde İl Özel İdare Kültür Sitesinde yapıldı.

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi 27.11.2011 tarihinde İl Özel İdare Kültür Sitesinde yapıldı.

     AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nde tek liste olarak gidilen ve coşkulu bir hava içersinde gecen kongrede Çetin ÇAKIROĞLU delegelerin tamamının oyunu alarak tekrardan Giresun Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

     İl Özel İdare Kültür Sitesinde yapılan kongreye AK Parti Grup Başkan Vekili Sn. Nurettin CANİKLİ, Giresun Milletvekilleri Mehmet GELDİ, Adem TATLI ve AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

     Divan Başkanlığını AK Parti İl Başkan Yardımcısı Zeki ÇAKIR’ın yaptığı kongrenin divan üyeliklerini ise İl Başkan Yardımcısı Seniha KANKAYA ve Bulancak İlçe Belediye Başkanı Kadir AYDIN yaptılar.

      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden programda, Mevcut İlçe Başkanı Çetin ÇAKIROĞLU yaptığı konuşmada, göreve geldiği günden bu yana teşkilat olarak yürütülen çalışmaları rapor halinde delegelerle paylaştı. Daha sonra Başkan ÇAKIROĞLU, kongrede hizmet için siyaset yaptıklarını belirterek, milletvekillilerimiz, belediyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatlarımız ve tüm birimlerimizle çok farklı olduklarını söyledi.

     . AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK ise, referandum ve genel seçimlerin kazanılmasında büyük emekleri olan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Kurulduğu günden bu yana AK Parti'nin büyük bir yükselişte olduğunu, aldığı oy oranları ve milletin teveccühünün de bunun en açık göstergesi olduğunu dile getirdi. Kongrelerin teşkilatların yenilenmesi açısından faydalı olduğunu sözlerine ekleyerek yeni yönetimde görev alacak arkadaşlara başarılar dileyerek konuşmasına son verdi.

     Daha sonra AK PARTİ Grup Başkan Vekili Sn. Nurettin CANİKLİ  ve Giresun Milletvekillerimiz, Mehmet GELDİ ve Adem TATLI sırasıyla Türkiye’de ve Giresun’da yapılan hizmetleri delegelerle paylaştı. 
 
 
 
 
 

     GİRESUN MERKEZ İLÇESİ ASİL LİSTE 

ÇETİN ÇAKIROĞLU MUHARREM APAYDIN HASAN ALİ TÜTÜNCÜ ZEYNEL ABİDİN KARADAĞ BAHADIR AKAR ALİ ÖZDEMİR İBRAHİM USTA SENİHA KANKAYA HASİBE GÜLSU UFUK LEVENT ERGİN KILIÇASLAN HATİCE AYDIN ÖZGÜR YÜCESAN YILMAZ FUAT YURT MUSTAFA ÖZYILMAZ EMİNE ÖZCAN NESRİN YÜCEL SONER ÇAKIR KADİR ŞEN BAHATTİN KURT ABDULLAH KARA ZİYA DEMİRAL DAVUT ELMALI GÖNÜL ÖKSÜZ ÖMÜR KARSLI USTA ŞENEL ERHAN İSMAİL YILDIZ ÇETİN CEYLAN FERAT AKAR MÜRŞÜT SÜRAL  

     GİRESUN MERKEZ İLÇESİ YEDEK LİSTE 

MUHİTTİN  ÇİÇEK ÖMÜR ÇAKIR SÜLEYMAN KARAKAYA SADIK DURUSU NİHAT EMİROĞLU SALİH AYGÜN EŞREF TURAN SONGÜL ER HÜSREV DEMİR ABDULLAH HANEDAROĞLU YILMAZ ÇAKIR OSMAN YİĞİT FATMA ÇELEBİPOĞLU M.FATİH GÖK YUSUF KÜÇÜK VEYSEL ESEN ABDULLAH ÜZEYİR NESLİHAN TÜTÜNCÜ ÖZKAN CANTÜRK İLKAY ÇINAR EMRAH KARABULUT ERDAL HAÇAK SEVİL ÖZTAŞ ERDOĞAN YILDIZ YILMAZ GÖKÇE CENGİZ YILMAZ NEVZAT ÇAKRAK NERİMAN YURT ŞEMSETTİN YAHŞİ GÖKSU BAKRAÇOĞLU      

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir