Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9053 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   07 Mayıs 2011 - 10:21

Ak Parti Giresun Milletvekili adayları Görele'de destek istediler

Büyüt
Küçült
Ak Parti Giresun Milletvekili adayları  Görelede destek
Ak Parti Giresun Milletvekili adayları tam kadro Görele'de Köy ve Mahalle Muhtarları'ndan, Parti teşkilatından ve Sivil Toplum Örgütleri'nden seçim sürecinde partilerine destek olmalarını istedi.

Ak Parti Giresun Milletvekili adayları  Görele'de destek istediler

Ak Parti Giresun Milletvekili adayları  tam kadro Görele'de Köy ve Mahalle Muhtarları'ndan, Parti teşkilatından ve Sivil Toplum Örgütleri'nden seçim sürecinde partilerine destek olmalarını istedi.

Giresun Görele Hayrullah Koç parkı  Görele Pide Restorant’ta düzenlenen programa Nurettin Canikli, Mehmet Geldi, Adem Tatlı, Şengül Şahin katıldı.

Ak Parti Görele İlçe Başkanı Tolga Erener’in açılış konuşmasıyla başlayan program, Ak Parti’li Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu’nun konuşmasıyla devam etti. Melikoğlu konuşmasında Ak Parti’nin ve kendisinin iş başına geldiği günden bu güne kadar yapılan icraatları anlattı.

İlçe Başkanı Erener daha sonra  konuşma yapması için Canikli’yi davet etti.

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, “12 Haziran genel seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyerek sözlerine başladı.

Canikli, “Diğer seçimler kadar tabi ki 12 Haziran seçimleri de çok önemlidir. Bu genel seçimlerin Görele adına çok büyük bir önemi var. Görele’den mutlaka bir Milletvekili çıkacak. Sizlerde takdir edersiniz ki Görele’den Giresun Milletvekili ya iktidardan olacak, ya muhalefetten.  İnşallah bu genel seçimlerde Giresun’un ilk Bayan Milletvekili Görele’den çıkacak. Bu da sizlerin destekleriyle Şengül Şahin olacaktır., bir yanda çalışan, üreten, hizmet yapan iktidar partisi, bir yanda ise yalan konuşan, karalayan, demogoji yapan muhalefet partisi var. İstiyoruz ve temenni ediyoruz ki Görele’den Giresun Milletvekili  iktidar milletvekili olacaktır” dedi.

İktidar oldukları günden bu güne kadar Giresun’a yapılan icraatları’da anlatan Canikli, kalan işlerinde yapılabilmesi için tekrar iktidar olmak istediklerini anlattı.

Canikli sözlerine şöyle devam etti “ Or-Gi Havaalanı son aşamaya gelmiştir. Köydes ödenekleri ile çok güzel işler yapılmış ve yapılmaya devam edecektir. Sahil yolu yapılmadan önce bu yoolardan karanlıkta geçmeye korkuyorduk, şimdi yollarıımız ışıl , ışıl. Fikobirlik iflas etmişti, hükümet olarak tekrar ayağa kalkması için çok destek verdik, son olarak torba yasadaki borçların yapılandırılması ile tüm eski borçlarından kurtulmasını sağladık. İnşaallah Fiskobirlik bundan sonra tekrar bu alan da bir oyuncu olarak alımlara başlıyıp piyasadaki yerini alacaktır”dedi.

Sözlerine Görele’nin seçimdeki rolünü  alatarak devam eden Canikli” bunu her zaman söyledim ve söylüyorum ki Giresun’da yarış iktidar partisinin 4. Sıra Milletvekili adayı ile muhalefetin 1. Sıra Milletvekili adayı arasındadır. Bunu siyasi bir söylem olarak söylemiyorum. Bunu herkes kabul ediyor. Bu yarışın sonucu iktidardan Şengül Şahin adına çıkması Görele’nin ve Görelelilerin elindedir. İnşallah Şengül Şahin iktidar partisi ve Giresun’un ilk bayan Milletvekili olacak Ankara’ya giderek bizi orada en iyi şekilde temsil edecektir. Bende sizlerden Şengül Şahin hanımı desteklemenizi bekliyor, Şahin’i Ankara’ya sizleri temsil etmek için göndermek istiyoruz” dedi.

Program’da son olarak söz alan Ak Parti Giresun Milletvekili adayı Şengül Şahin’de Görele’li hemşerilerine güvendiğini söyliyerek tüm katılanlara teşekkür etti.

Misafirlere yemek ikramı ile devam eden program, adayların çarşı turuyla sona erdi.

Haber : Turhan Sinirlioğlu



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir