Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 25062 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   01 Mayıs 2018 - 21:43

AK Parti Giresun’da Aday Enflasyonu Yaşanıyor

Büyüt
Küçült
AK Parti Giresun’da Aday Enflasyonu


24 Haziran’da yapılacak olan 27. Dönem Milletvekili seçimi öncesinde Milletvekili Aday Adayı kayıtları tüm hızıyla sürüyor. Milletvekili Aday Adaylarının özellikle TBMM’de temsil edilen siyasi partilere ilgisi her geçen gün artıyor.

Milletvekili Aday Adaylarının en çok tercih ettiği siyasi parti ise iktidardaki AK Parti. Türkiye çapında yoğun bir ilgiyle karşılaşan AK Parti’de toplamda yaklaşık 6 bin Milletvekili Aday Adayı kaydının yapılması bekleniyor.

Aday enflasyonu yaşanan AK Parti’nin, Giresun İl Teşkilatı da yoğun ilgiden nasibini aldı. Bugün itibariyle 30 Milletvekili Aday Adayının kaydını yaptırdığı AK Parti Giresun İl Başkanlığı’na önümüzdeki günlerde daha fazla sayıda Milletvekili Aday Adaylarının kayıt yaptırması bekleniyor.

Şu ana kadar kayıt yaptıran Milletvekili Aday Adaylarının listesi ise şu şekilde:

Sabri Öztürk, Mustafa Demirci, Kadir Aydın, Bahtiyar Yıldız, Yılmaz Can, Ercan Türk, Cemal Öztürk, Turhan Alçelik, Adnan Sağlık, Mehmet Geldi, Abdullah Güney, Tayip Kardeş, Serdar Demirkan, Cihan Harman, Mehmet Kostakoğlu, Özgür Okusal, Salih Yılmaz, Hasan Ekmen, Abdullah Mürşit Gürel, Bahtiyar Hüsem, Filiz Uzun, Mehmet Domaç, Dursun Karahasan, Tamer Tamdoğan, Adem Tatlı, Ömer Karahasan, Şeyma Tekin Memiş, Mehmet Küçük, Abdülsamet Mercan, Ayhan Akten.

Haber: Hakan Uğurlu - www.kerasushaber.net



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir