Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6857 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   17 Mayıs 2011 - 11:08

Ak Parti İl Başkanı Av. Sabri Öztürk'ün Miting Değerlendirmesi

Büyüt
Küçült
Ak Parti İl Başkanı Av. Sabri Öztürkün Miting
Ak Parti İl Başkanı Av. Sabri Öztürk, il teşkilatı tarafından 14 Mayıs Cumartesi günü düzenlenen mitingle ilgili bir değerlendirme yaptı. Öztürk yaptığı yazılı değerlendirmede, mitinge katılan herkese teşekkür ederek şu görüşlere yer verdi:

Ak Parti İl Başkanı Av. Sabri Öztürk'ün Miting Değerlendirmesi 
 

      Ak Parti İl Başkanı Av. Sabri Öztürk, il teşkilatı tarafından 14 Mayıs Cumartesi günü düzenlenen mitingle ilgili bir değerlendirme yaptı. Öztürk yaptığı yazılı değerlendirmede, mitinge katılan herkese teşekkür ederek şu görüşlere yer verdi: 

     “14 Mayıs 2011’de Giresun da miting değil, adeta tarihi bir gün yaşadık… 

      Sayın Başbakanımızın katılımıyla yaptığımız miting, tam bir şölen havasında geçmiştir. Mitinge yaklaşık 50 bin kişi katılmıştır. Osman Ağa meydanı , Belediye Meydanı, Bulancak Durağı, Taşbaşı Parkı, Arifbey Caddesi, Kazancılar Yokuşu dolup taşmıştır. Adeta insan seli akan alana, gelenler sığmadığı için toplama yol trafiğe kapatıldığı gibi, duble yoldan birisi de trafiğe kapatılmak zorunda kalmış, insan yoğunluğu bariyerleri  ortadan  kırmıştır. Mitinge gelen araçlar limana sığmamış, hatta Giresun Sahil yolu trafiği saatlerce kilitlenmiş, konvoylar il girişine kadar uzamıştır. 

     Hemşehrilerimizin bu teveccühü tabiî ki Büyük Usta Recep Tayyip ERDOĞAN’adır.

Toplumumuzda oy versin vermesin her kesimin kabul ettiği bir gerçeklik var ki, o da sayın Başbakanımız, iş başına getirdiği mükemmel kadrolarıyla Türkiye’nin her alanda önünü açmış, ülkemizin çehresini değiştirmiş, halkımızın ülke meselelerine ve hatta dünyaya bakış açısını değiştirmiştir. Bu durum gerçekten insanımızın ülke yönetiminden beklenti standardını da yükseltmiştir. Bu nedenle ülke genelinde olduğu gibi Giresun’umuzda da halkımızın ufku genişlemiş, artık ileri toplumlarda görülen talepler halkımızın gündemine oturmuştur. Bu aynı zamanda insanımızın özgüvenini artırmış, yükseltmiştir. Dünyanın başka gelişmiş ülkelerinde yaşayan, hayat standardı yüksek insanların tartıştığı, talep ettiği konular ilimizde de gündemi teşkil eder hale gelmiştir. Bir zamanlar konuşulması bile muhayyel kabul edilen ve bu yüzden Giresunlunun gündeminde bulunmayan Tıp Fakültesi, Havaalanı, Bölünmüş yollar ve Eğribel Tüneli gibi mega projelerin halkımızın gözü önünde gerçekleşiyor olması bu durumu ifade etmektedir.  

      Ülkemiz genelinde olduğu gibi Giresun halkı da, Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Ak Parti kadrolarına güvenmektedir, “2023 Vizyonu” markası ile kendisine sunduğu projeyi de gerçekçi bulmaktadır. Bu yüzden 14 Mayıs Cumartesi günü yapılan 50.000 kişilik Meydan Mitingine de katılım bunu göstermiştir. Halkımızın olağanüstü teveccühü ile ayak basılacak bir karış yer bile kalmayan Osman Ağa Meydanı’nda yaşadığımız coşku Giresun tarihine geçecek nitelikte bir olay olmuştur. Bu teveccüh, Ak Partili kadrolar olarak bize güç vermekte, çalışma azim ve kararlılığımız artırmaktadır. 

      İlimizin sorunlarının çözülmesi ve büyümesi yolunda büyük projeler hedeflenmesi; özellikle OR-Gİ havaalanı, Eğribel Tüneli, Tıp Fakültesi ve Uygulama Hastanesi gibi önemli projelerin hayata geçmesi diğer projelerinde ivedilikle hizmete sunulması Ak Kadrolarla bir an önce gerçekleşecektir. 

            Sayın Başbakanımızın liderliğinde ilimize yapılan yatırımlar ve hizmetler, bundan sonra da katlanarak devam edecektir. Bu bağlamda yatırım teşvikleri, tarıma yapılan doğrudan gelir desteği, KÖYDES, BELDES, nitelikli eğitim, sağlık yatırımları ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım uygulamaları aralıksız devam edecektir. Ülkemizin ekonomik olarak büyümesinden, ileri demokrasi uygulamalarından ilimizin de yeterince payını alacağından halkımızın kuşku duymadığına emin olduğumuzu ifade etmek isteriz. 

          İl teşkilatı olarak, genel başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a  ülkemize ve ilimize kazandırmış olduğu her şey için müteşekkiriz. Ayrıca bizleri mahcup etmeyen, coşkumuza, heyecanımıza ortak olan tek tek her vatandaşımıza, teşkilat mensuplarımıza teşekkür eder, gönüllerdeki birliğimizin sürekli olmasını temenni ederiz. “  
 
 

                                                   Av.SABRİ ÖZTÜRK

                                                AK PARTİ İL BAŞKANI

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir