Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7963 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   25 Aralık 2011 - 23:57

AK PARTİ İl Gençlik Kolları Basın Açıklaması

Büyüt
Küçült
AK PARTİ İl Gençlik Kolları Basın
AK PARTİ İl Gençlik Kolları tarafından Mehmet Akif ERSOY'u anma Programı 24.12.2011 tarihinde İl Özel İdare Kültür Sitesinde düzenlendi.

AK PARTİ İl Gençlik Kolları Basın Açıklaması                                                    

   


 

            AK PARTİ İl Gençlik Kolları tarafından Mehmet Akif ERSOY’u anma Programı 24.12.2011 tarihinde İl Özel İdare Kültür Sitesinde düzenlendi.

 

            Mehmet Akif ERSOY’u anma Programına Vali Yardımcısı Ali Hamza PEHLİVAN, Yrd. Doç Dr. Nazım ELMAS, İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK, İl Başkan Yardımcıları Mustafa KARADERE, Ziya Güngör USTA, İbrahim USTA, Nail İPEK, Sezen ÖZDEMİR, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Seniha KANKAYA ve yönetim kurulu, İl Kadın Kolları Başkanı Hatice KOCAOĞLU ve Başkan Yardımcıları, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel Meclis Başkanı Osman ÖDEN ve teşkilat mensuplarımız ve halkımız katıldılar.

 

            AK PARTİ Giresun İl Gençlik Kolları Başkanı Şeyma TEKİN, konuşmasında AK PARTİ Gençlik kolları olarak böyle anlamlı bir etkinliğe vesile olmaktan ve halkımızla buluşturmaktan onur duyduğunu ifade etti.

           

            AK Gençlik olarak Türkiye’nin sahip olduğu milli ve manevi değerleri muhafaza ederek ülkemizin bu gününde ve aydınlık geleceğinde söz sahibi olmak gibi bir misyona sahiptir. Türkiye’nin sahip olduğu eşsiz birikimle, tarihi, coğrafi ve kültür değerleri ile güçlü medeniyetimizin yetiştirdiği büyük şahsiyetler ve onların bize bıraktığı eşsiz miras en önemli zenginliktir dedi.

 

Kuşkusuz bu şahsiyetlerin başında milletimizin her ferdinin gururla sahip çıktığı büyük değerimiz Mehmet Akif Ersoy gelmektedir.

 

Mehmet Akif Ersoy sadece büyük bir şair değil aynı zamanda kendini, milletinin vatanının istiklal ve istikbal mücadelesine adamış bir dava adamıdır.

           

Tarihi birikimimizle, kimliğimizle, özümüzle, değerlerimizle birlikte yeniden var olmamızı savunan Mehmet Akif Ersoy, muhteşem mısralarıyla milli ruhumuzu yeniden harekete geçirmiştir.

 

Yetmiş beş yıl önce ebediye de uğurladığımız bu büyük şairimizin eserleri, bugün de milletimizin duygularına tercüman olmaya devam etmektedir.

 

Bu düşüncelerle Mehmet Akif Ersoy’un aziz hatırasını bir kez daha şükranla anıyor, kendisine Allahtan rahmet diliyoruz.

 

Şeyma TEKİN

AK PARTİ İl Gençlik Kolları Başkanı

 




                                     



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir