Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8709 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   22 Aralık 2011 - 19:11

Ak Parti İlçe ve Belde Belediye Başkanları Yerel Yönetimler Toplantısı Yapıldı

Büyüt
Küçült
Ak Parti İlçe ve Belde Belediye Başkanları Yerel Yönetimler Toplantısı
AK PARTİ Giresun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ilçe ve belde belediye başkanları yerel yönetimler toplantısı 21.12.2011 Çarşamba günü il başkanlığı binasında yapıldı.

  AK PARTİ İLÇE VE BELDE BELEDİYE BAŞKANLARI YEREL YÖNETİMLER TOPLANTISI YAPILDI AK PARTİ Giresun İl Başkanlığı  tarafından düzenlenen ilçe ve belde belediye başkanları yerel yönetimler toplantısı 21.12.2011 Çarşamba günü il başkanlığı binasında yapıldı.  
    

     Toplantıya AK Parti İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK, ve İl Başkan Yardımcıları, Teşkilat Başkanı Nail İPEK, Yerel Yönetimler Başkanı İbrahim USTA, ile  İlçe ve Belde Belediye Başkanları katıldı.  

     AK Parti İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK, AK Partinin AK Belediyecilik anlayışını başarıyla yürüttüğünü yerel yönetimlerimize birçok ödevlerin yanında, sosyal belediyecilik örnekleri sergilediğini ifade etti. Belediyeler arası kaynaşma, yardımlaşma ve sosyal etkinlikler değerlendirildi. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığımızca düzenlenen aile konulu proje yarışması hakkında belediye başkanlarımıza bilgi verildi.  

     Avrupa Birliği Bakanı Sn. Egemen BAĞIŞ’ın yürüttüğü  AB Hibe Projeleri çerçevesinde belediyelerimizin bu projelerden yararlanmaları konusunda İlçe ve Belde Belediye Başkanlarıyla bilgi alışverişinde bulundu. 

     AK PARTİ’li Belediyelerin Türkiye’nin her yerinde yapmış olduğu çalışmalarla bir marka olduğunu ispat etmiştir. 

     AK Parti iktidarının 10 yıllık dönemde yaptığı çalışmalar ile vatandaşların takdirini topladığını belirterek, başarılı çalışmaların öncülerinin ise yerel yönetimdeki belediye başkanlarının olduğunu söyledi.  

     Yapılan konuşmaların ardından, toplantıya katılan belediye başkanları  istek ve sorunlarını anlatarak toplantı sona erdi. 
 
 
 
    Av. Sabri ÖZTÜRK

AK Parti Giresun İl Başkanı  

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir