Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7222 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   14 Aralık 2011 - 11:07

Ak Parti Merkez İlçe'nin Ziyaret Programında Sıradaki Adres Giresun Üniversitesi Oldu

Büyüt
Küçült
Ak Parti Merkez İlçenin Ziyaret Programında Sıradaki Adres Giresun Üniversitesi
Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu ve Yürütme Kurulu Üyeleri Giresun Üniversitesi Rektör vekili Prof .Dr. Yılmaz CAN'ı makamında ziyaret ettiler.

Ak Parti Merkez İlçe'nin Ziyaret Programında Sıradaki Adres Giresun Üniversitesi Oldu

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu ve Yürütme Kurulu Üyeleri Giresun Üniversitesi Rektör vekili  Prof .Dr. Yılmaz CAN'ı makamında ziyaret ettiler.

Çakıroğlu ile birlikte Siyasi ve Hukiki işler Başkanı Hasan Ali Tütücü, Teşkilat Başkanı Seniha Kankaya, Seçim işleri Başkanı Muharrem Apaydın, Medya Tanıtım Başkanı Şenel Erhan, Dış İlişkiler Başkanı Fuat Yurt, Sosyal İşler Başkanı Ufuk Levent, Mali ve İdari İşler Başkanı Mustafa Özyılmaz, Ar-Ge Başkanı İbrahim Usta ile İlçe Sekreteri Hasibe Gülsu ziyarete eşlik etti.

Çakıroğlu Ak Parti Merkez ilçe Başkanlığına 27 Kasım 2011 tarihinde seçildiklerini, Giresun Siyasetçileri olarak her zaman hizmetten yana olduklarını siyasi çekişmelerin bir yana bırakılarak Giresun Üniversitemizin gelişmesi için ortak akıl etrafında birleşilmesi gerektiğini  ve yapılması gereken hususlar noktasında her zaman Üniversitemizin yanında olduklarını belirtti. 

Rektör Vekili Can,Giresunlu olduğunu, “amacının doğup büyüdüğüm memleketime hizmet vermek ve ilimizin gelişmesine katkıda bulunmak” olduğunu belirtti.Prof Dr.Can, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek  yeni seçilen yönetime başarılar temennisinde bulunarak sözlerini noktaladı.

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir