Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6769 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   08 Mayıs 2011 - 11:08

Ak Parti Mv. Adaylarının Seçim Çalışmaları Sürüyor.

Büyüt
Küçült
Ak Parti Mv. Adaylarının Seçim Çalışmaları
12 Haziran genel seçimleri öncesi seçim çalışmalarını sürdüren ak partili adaylar çalışmalarına Görele de devam etti. Çalışmalar kapsamında Görele de seçim bürosu açılışı yapıldı.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ SEÇİM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
 

     12 haziran genel seçimleri öncesi seçim çalışmalarını sürdüren ak partili adaylar çalışmalarına Görele de devam etti. Çalışmalar kapsamında Görele de seçim bürosu açılışı yapıldı. Açılışa Ak Parti il başkanı Sabri ÖZTÜRK Ak Parti Grup Başkanvekili ve Giresun milletvekili Nurettin Canikli, milletvekili adayları Mehmet GELDİ, Adem tatlı, Şengül ŞAHİN, Görele ilçe başkanı Tolga Erener, belediye başkanı Ertuğrul Melikoğlu ve çok sayıda partililer katıldı.

     Açılışın ardından köy ve mahalle temsilcileri ve muhtarlarla toplantı  yapıldı.

Toplantıda söz alan Giresun milletvekili Nurettin CANİKLİ; 13 Haziran sabahı milletvekillerimizden bitanesi Göreleli olacak bunu biliyoruz ama şunu bilmiyoruz iktidar mı olacak muhalefetten mi olacak erkek mi olacak bayan mı olacak. Hizmet noktasında uyumlu çalışacak birimi olacak yoksa sadece eleştiren sadece demagoji yapan klasik bir muhafelet mi olacak. biz inşallah temenni ediyoruz ve bekliyoruz milletvekilimiz iktidar milletvekili olacak dedi ve tüm Görele halkının destek olması gerektiğini ifade etti”

     Toplantının  ardından ak parti heyeti Görele devlet hastanesinde hastane yönetimini ve hastaları ziyaret ettiler. 

 

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir