Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6809 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   08 Kasım 2011 - 08:46

Ak Parti Yeni İl binası açılışı yapıldı

Büyüt
Küçült
Ak Parti Yeni İl binası açılışı
AK Parti Gurup Başkan Vekili,Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Yeni Giresun Ak Parti il binası Açılışı ve Bayramlaşma törenine katıldı.

AK Parti Gurup Başkan Vekili,Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Yeni Giresun Ak Parti il binası Açılışı ve Bayramlaşma törenine katıldı.

AK Parti Gurup Başkan Vekili,Giresun Milletvekili Nurettin Canikli,AK Parti milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı ile birlikte Giresun İl Başkanlığı'nın açılışına ve düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Törende konuşan AK Parti Gurup Başkan Vekili,Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, açılış ve bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, Yaşanan son gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Canikli, Bu milleti Allah'ın izniyle bu topraklardan kimse söküp atamaz. Çünkü bunun bedeli ödendi. Burası şehit kanlarıyla sulandı, vatan oldu. Bu topraklarda yüz binlerce şehidimiz var. Bu toprakların sahibi Türk milletidir. Herkes hesabını kitabını buna göre yapsın. Kuzey Irak yönetiminin başındaki kişi geçtiğimiz günlerde 'Kandil'e hiç kimse giremez, kandil zordur' diyor. Sen giremezsen biz gireriz, bu millet, bu milletin evlatları girer. Son yapılan operasyonların ne kadar etkili olduğunu, ne kadar sonuç aldığını herkes biliyor. Terör örgütü bile çok ciddi kayıplara uğradığını itiraf ediyor. Bir cinayet şebekesi bu örgüt, imha edildiğini, öldürüldüğünü, ciddi anlamda darbe aldığını itiraf ediyor dedi.

AK Parti Gurup Başkan Vekili,Giresun Milletvekili Nurettin Canikli,daha sonra AK Parti milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı, İl Başkanı Sabri Öztürk  ile birlikte partililerle bayramlaştı.
Törene eski milletvekilleri Hasan Aydın,Ali Temur, ilçe ve belde belediye başkanlarıile birlikte çok sayıda partili katıldı. Partililer milletvekilleri ile bayramlaşmak için adeta yarıştı. Yeni il binasında gerçekleşen bayramlaşma'dan sonra Milletvekilleri Parti yetkilileriile birlikte yeni açılan Ak parti giresun il binasını gezdiler.
Ak parti yeni İl binası Eski TEDAŞ'ın devrettiği Özel İdare binasının bir katından oluşuyor. İl binasının olduğu katın tamamı Ak Partisince kullanılacak katta il, ilçe başkanlığı, kadın ve gençlik kolları ile bir de çok amaçlı salon bulunuyor.






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir